Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

V zdravotníctve sa prehodnocujú zmluvy uzavreté minulou vládou

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Na ministerstve zdravotníctva, ako aj vo viacerých jeho rezortných organizáciách sa prehodnocujú zmluvy uzatvorené v predchádzajúcom období. Ministerstvo zatiaľ svoje zistenia konkretizovať nechce, podľa jeho hovorkyne Zuzany Čižmárikovej ich predstavia na tlačovej konferencii.

Zmluvy sa prehodnocujú aj v Operačnom stredisku Záchrannej zdravotnej služby SR. "To momentálne štádium je, že všetky zmluvy, ktoré podpísalo predchádzajúce vedenia OS ZZS SR, sa prehodnocujú v súčinnosti s ministerstvom. Tým, že je to celé v štádiu riešenia, tak konkrétne výsledky zatiaľ ešte nie sú k dispozícii. Hneď, ako budú známe výsledky, bude s nimi verejnosť oboznámená," uviedol manažér pre komunikáciu s verejnosťou strediska Boris Chmel.

Poriadok v zmluvách robia aj v bratislavskej štátnej záchranke. "V súčasnosti prebieha inventarizácia zmluvných aj iných dodávateľských vzťahov v Záchrannej a dopravnej zdravotníckej službe, to značí ich sumarizácia, vyhodnocovanie ich potrebnosti či výhodnosti," priblížil riaditeľ záchranky Boris Moťovský. Avizoval, že o výsledkoch bude informovať neskôr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu