Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Predavačku Alenu našli na brehu rieky: Mala podrezané hrdlo!

Bola Alena pod vplyvom liekov? Zobraziť galériu (8)
Bola Alena pod vplyvom liekov?

BRATISLAVA/HUMENNÉ - V piatok večer mestskí policajti zachránili život štyridsiatničke Alene (43), ktorá sa pokúsila o samovraždu. S podrezanými žilami a hrdlom ju na brehu Laborca, v časti rekreačnej zóny, našla dvojica zaľúbencov počas prechádzky.

Okolie sútoku Laborca a Cirochy na humenskom sídlisku 3 je obľúbenou rekreačnou zónou  domácich. Na tomto mieste sa rozhodla za doposiaľ neobjasnených okolností skoncovať so svojim životom Alena Š.

Podľa našich informácií Alena odišla z domu ešte v piatok okolo deviatej hodiny. Podľa jej príbuzných, už vtedy existovalo vážne podozrenie, že má samovražedné úmysly. Odvtedy po nej celý deň pátrala polícia. Nakoniec ju včas a vďaka náhode, našli s podrezaným hrdlom a žilami v rieke, pri spomínanom sútoku Laborca s Cirochou.  Mestskí policajti žene po príjazde poskytli prvú pomoc a privolali záchranárov.
 
Podľa zatiaľ neoverených informácií Alena Š., pracovala v minulosti ako predavačka v potravinách. V čase psychického skratu bola pravdepodobne pod vplyvom liekov a neuvedomila si, čo chce urobiť. V súčasnosti je hospitalizovaná v nemocnici.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu