Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Knihu o Jobsovi na Slovensku ihneď rozobrali: Začnú predávať dotlač!

Steve Jobs
Steve Jobs

BRATISLAVA – Záujem o životopisnú knihu prvého muža Applu Steva Jobsa trhá na Slovensku rekordy. Keďže sa slovenské vydanie rozpredalo už po pár dňoch od vydania v novembri, muselo vydavateľstvo pripraviť dotlač. Tá by sa mala na pulty dostať už zajtra.

„Fanúšikovia značky Apple a obdivovatelia Steva Jobsa, ako aj všetci tí, ktorí plánujú tento knižný titul využiť ako vianočný darček, budú určite uspokojení,“ reagovalo vydavateľstvo po neočakávanom záujme Slovákov o tento titul. Zaujímavý bol aj dátum uvedenia knihy 21. 11. 2011, možno aj preto je uvedenie dotlače tiež v znamení čísel, a to 12. 12. 2011.

Príbeh posadnutého perfekcionistu, ktorý zmenil svet, obsahuje aj informácie zo súkromného života, o ťažkých začiatkoch úspešnej kariéry, ale aj doteraz nezverejenné fotografie z detstva. „Urobil som mnoho vecí, na ktoré nie som hrdý, napríklad že moja priateľka otehotnela, keď som mal len 23 rokov a ja som nevyriešil túto situáciu správne. Ale nemám v skrini žiadnych kostlivcov, ktorí by nemohli vyjsť von,“ píše v jednej z pasáží.

Knihu napísal redaktor magazínu Times Walter Isaacson, ktorý na jej napísanie potreboval  počas dvoch rokov okolo 40 rozhovorov so samotným Stevom, jeho rodinou, priateľmi, ale aj konkurentmi z biznisu. Pri autorizácii nezmenil Jobs ani slovo. Dátum vydania knihy bol potvrdený len niekoľko dní predtým, ako sa Steve Jobs rozhodol odísť z aktívneho vedenia firmy Apple, ktorá zmenila život nielen jemu, ale aj miliónom ľudí. 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu