Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Lukratívny kšeft pre Slovákov: Splnili špeciálnu túžbu saudskoarabského miliardára!

Mohammed bin Fahd bin Abdul Aziz Al Saud
Mohammed bin Fahd bin Abdul Aziz Al Saud

BRATISLAVA – Košickej firme sa pošťastil zaujímavý obchod. Do luxusného paláca saudskoarabského princa Mohammeda bin Fahd bin Abdul Aziz Al Sauda dodali set-top boxy pre obrovský počet televízorov, prostredníctvom ktorých bude môcť boháč sledovať programy v kvalitnom obraze.

O tom, že palác saudského princa musí byť riadny kolos, svedčí aj 120 set-top boxov, ktoré pre rovnaký počet televízorov dodala saudskému princovi košická firma Antik Technology. Tie budú v najbližšej dobe nainštalované v jednotlivých miestnostiach paláca. „Dodané zariadenie malo umožniť v paláci sledovať HD obraz, poskytovať interaktívneho programového sprievodcu, video na požiadanie a funkciu Obraz v obraze (PiP),“ uviedla pre Topky Monika Sobeková Majková, PR konzultantka spoločnosti.

Saudský princ mal požiadavku nainštalovať set-top boxy Juice Pro. Čo konkrétne chce cez ne princ sledovať, sa zrejme nedozvieme. A nedozvedia sa to zrejme ani ostatní obyvatelia paláca. Zariadenia totiž „umožňujú sledovanie rôznych televíznych kanálov na viacerých televízoroch v rovnakom čase,“ doplnila Sobeková Majková. Na otázku, o aké kanály mal palác záujem, sme odpoveď nedostali.

V ponuke tejto spoločnosti, ktorá rovnako poskytuje služby digitálnej televízie, sú aj šteklivé programy. To by však mohlo byť v rozpore s princovou vierou, keďže vyznáva islam a riadi sa podľa koránu, ktorý podobné radovánky zakazuje. Princ Mohammed bin Fahd bin Abdul Aziz Al Saud je guvernérom východnej provincie Saudskej Arábie a obchodným partnerom spoločnosti zameranej na výstavbu a dovoz.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu