Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mladé vojačky zhodili uniformy: Pred ministrom odhalili sexi zadočky!

Armádny volejbalový turnaj Zobraziť galériu (14)
Armádny volejbalový turnaj

BRATISLAVA – Horúci piesok, rozpálené telá a priliehavé oblečenie. Na ministerstve obrany to poriadne vrelo. Združenie žien armády totiž zorganizovalo turnaj v plážovom volejbale. A to, že bolo na čo pozerať, dokazuje aj to, že vo veľkom teple ich prišlo povzbudiť aj viacero mužských kolegov, oblečených v uniformách.

Turnaja sa zúčastnili reprezentantky vojenských posádok Banská Bystrica, Kuchyňa, Nitra, Martin, Trenčín a športovkyne z bratislavského ministerstva obrany. Dievčatá a ženy prišiel podporiť aj samotný minister obrany Ľubomír Galko. Priznal, že jeho športom číslo jeden bol od detstva futbal, plážový volejbal je mu však tiež mimoriadne blízky. „Šport posilňuje priateľstvá a vytvára nové. Želám vám, aby ste si tento turnaj užili a aby ste boli spokojné so svojím výkonom,“ povedal minister.

Armádny volejbalový turnaj
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Vladimír Labát)


Turnaj tradične organizuje Združenie žien Armády SR. Jeho predsedníčka Alexandra Števaňáková uviedla, že okrem športových podujatí organizujú pre ženy napríklad semináre k novej legislatíve. V spolupráci s 5. plukom špeciálneho určenia v Žiline pre ne zorganizovali aj kurz prežitia. Venujú sa pritom tak vojenským profesionálkam, ako aj civilným zamestnankyniam rezortu obrany. Víťazkami sa nakoniec stali vojačky z Dukly Banská Bystrica a ÚŠZaV Lešť.

 

Armádny volejbalový turnaj
Zobraziť galériu (14)
 (Zdroj: Vladimír Labát)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu