Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Mariánovi Hossovi sa narodila dcéra: Keď sa smútok mieša so šťastím!

Slzy smútku vystriedali slzy šťastia, aj to prináša život Zobraziť galériu (6)
Slzy smútku vystriedali slzy šťastia, aj to prináša život

BRATISLAVA – Dva dni potom čo sa Marián Hossa dozvedel o tragickej smrti svojho priateľa Pavla Demitru sa mu narodila dcérka. Ten pritom nechýbal ani na jeho svadbe a tento týždeň mal s hokejovým parťákom vtipkovať, či už mu môže gratulovať k prírastku do rodiny.

Hossovci dali dcérke, ktorá sa narodila dnes, meno Mia. Dievčatko je prvorodeným dieťaťom staršieho Mariána ale prvým vnúčaťom v hokejovej rodine Hossovcov. O správe informovala televízia Markíza.

Svadbu mal pár pritom len vlani v júli. Bola v Piaristickom kostole v Trenčíne a zúčastnilo sa jej viacero známych legiend slovenského hokeja. Zagratulovať prišiel aj Pavol Demitra, ktorý spolu s ďalšími hokejistami dal kamarátovi dar - chladničku na víno. Je to krásna udalosť a Maroš si vybral veľmi dobre. Po takejto udalosti forma stúpa," vyhlásil vtedy Demitra. Hoosovej manželke Janke sa splnilo želanie, po ktorom túži takmer každá žena. Tesne po obrade na trenčianskom námestí vyhlásila: „Dúfam, že o rok bude ďalší dôvod na oslavu,“ čím narážala na to, že chce bábätko. 

Marián sa ženil vlani v trenčianskom kostole

Marián Hossa mal svadbu
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: TASR)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu