Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Okolo Bratislavy horeli autá, škody v desaťtisícoch!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - V plameňoch sa počas dnešnej noci ocitli autá v pezinskej Rozálke, aj v obci Hrubá Borša. Polícia zatiaľ nepozná ani jedného z páchateľov. Neprezradila ani, či oba prípady spolu súvisia. Isté je len jedno, škody sa počítajú v desiatkách tisíc eur.

V Pezinku úradovali podpaľači okolo pol štvrtej ráno. Zhoreli dve Fabie s komárňanskou a pezinskou EČV aj v Pezinku prihlásený Passat.

"Na mieste ani v okolí sa podľa našich doterajších informácií nikto nezranil. Poškodení sa zatiaľ k škodám na vozidlách nevyjadrili, výška škody bude vyčíslená dodatočne," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

"K požiaru vozidla došlo dnes v skorých ranných hodinách aj v obci Hrubá Borša. Polícia po páchateľovi, ktorý založil tento požiar podľa doterajších zistení pravdepodobne úmyselne, intenzívne pátra," informovala hovorkyňa.

Išlo o ďalší Passat s trnavskou EČV. Zhorel do tla a škodu vyčíslili na 20-tisíc eur. Oba prípady policajti vyšetrujú ako poškodzovanie cudzej veci.

Podpálenie auta primátorovi Brezna a jednému z miestnych policajtov nedávno nahnevalo ministra vnútra Daniela Lipšica. "Ak chce niekto testovať trpezlivosť polície, dostane adekvátnu odpoveď. Špeciálne policajné zásahové jednotky dostali pokyn tvrdšie zasiahnuť proti kriminálnym živlom v regiónoch, kde k podpaľovaniu áut došlo," povedal v prvej polovici augusta. Vozidlá však horia ďalej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu