Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Tragédia pri Gabčíkove, havarovala preplnená dodávka!

V dodávke cestovali siedmi ľudia Zobraziť galériu (6)
V dodávke cestovali siedmi ľudia

BRATISLAVA - V priekope skončila preplnená dodávka, ktorá včera popoludní prechádzala okolo Vojky, neďaleko Gabčíkova. Na predných sedadlách zničeného vozidla zostali uväznení dvaja ťažko zranení, vzadu cestovalo ďalších päť ľudí.

Nehoda sa odohrala krátko pred piatou popoludní.  Na miesto prišli hasiči, dve sanitky aj dva vrtuľníky. "Po príjazde na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že vozidlo Opel Sintra 2,2 sa nachádzalo prevrátené na streche v priekope pri ceste narazené do stromu," konštatoval hovorca trnavských hasičov Ivan Peťko.

"Počas brzdenia sa stalo vozidlo neovládateľné, zišlo mimo cestu vľavo do priekopy a narazilo do stromu, ktorý sa pri náraze vyvrátil," vysvetlil príčiny nehody krajský policajný hovorca Michal Hanus.

Hasiči sa prioritne snažili pomôcť zakliesnenej dvojici. Žial, vodiča (46) z Komárna už nezachránili. Spolujazdca sa však hasičom podarilo po niekoľkých minútach vysekať.

Dvaja z piatich zranených na tom boli zle. Jeden z nich je momentálne v starostlivosti ružinovských lekárov, druhého letecky transportovali do Trnavy. Zvyšok osadenstva dodávky putoval na vyšetrenia do bratislavských nemocníc, avšak mal len ľahšie zranenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu