Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

V Košiciach sa rozhoreli autá, hasili mikrobus aj zásahový voz

Zásahové vozidlo po Zobraziť galériu (7)
Zásahové vozidlo po "krste ohňom"

BRATISLAVA/KOŠICE - Niekoľko áut skončilo v posledných dňoch v plameňoch v metropole východu. Hasiči sa dnes nadránom snažili zachrániť mikrobus na Triede SNP, v nedeľu obhorela Fabia na Kurskej ulici a minulú stredu poliali horľavinou Octaviu na Moldavskej.

Nočný požiar zničil celú prednú časť mikrobusu a preniesol sa aj na vedľa zaparkovaný Hyundai. Škodu odhadli na 21500 eur. Podľa košickej policajnej hovorkyne Jany Mésarovej sa cuzdie zavinenie nepreukázalo, vec však vyšetrujú ako poškodzovanie cudzej veci.

Škoda Fabia zhorela v nedeľu nadránom. "Požiarom došlo k obhoreniu prednej motorovej časti, k zraneniu osôb nedošlo," informovala Mésarová. Škodu odhadli na 6500 eur. Auto patrilo spoločnosti z Kežmarku.

Na Octavii, ktorú v stredu neznámi podpaľači poliali horľavinou, vznikla škoda 3 tisíc eur. Patrila košickej spoločnosti. Aj tieto prípady vyšetrujú ako poškodzovanie cudzej veci.

Na množiace sa prípady podpaľačských útokov pred pár dňami reagoval aj minister vnútra Daniel Lipšic, ktorý sľúbil razantnejší prístup polície k tejto kriminalite.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu