Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Arogantný vodič spôsobil hodinovú kolónu: Odparkoval na ceste!

Arogantný šofér na hodinu zablokoval úzku bratislavskú uličku. Zobraziť galériu (4)
Arogantný šofér na hodinu zablokoval úzku bratislavskú uličku.

BRATISLAVA – Arogancia na bratislavských cestách nepozná hranice. Presvedčil sa o tom aj náš čitateľ, ktorý sa včera ocitol v kolóne v jednej z úzkych bratislavských uličiek neďaleko hradu. Stavebné vozidlo totiž zablokovalo cestu tak, že celú hodinu nebolo možné popri ňom prejsť autom. Na mieste takmer došlo k potýčke, keď ignorantský šofér nebol ani po opakovaných výzvach ochotný svoje auto presunúť na kraj vozovky.

Arogantný šofér na hodinu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vlado Labát, Topky.sk)


Riadnu dávku trpezlivosti si museli pripraviť tí, ktorí sa rozhodli včera okolo pol druhej poobede prejsť autom cez Červeňovú ulicu. Jednosmerka sa stala neprejazdnou po tom, čo ju zatarasil šofér betónovej pumpy, ktorá bola označená logom firmy Putzmeister. „Vystúpil z auta a v zadnej časti začal umývať hadicou mechanizmus tak, že nevidel, čo sa deje vpredu pred autom,“ uviedol pre Topky čitateľ, ktorý si v kolóne odstál celú hodinu. Autá, ktoré stáli na konci, z úzkej uličky radšej vycúvali.

Arogantný šofér na hodinu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vlado Labát, Topky.sk)


Zaujímavé je, že keď šoféra čoraz nervóznejší čakajúci požiadali, aby cestu uvoľnil, s úsmevom na tvári sa mal odvolať na stavbyvedúceho, ktorý má podľa neho zabezpečiť premávku na stavenisku. „Ľudia nadávali, on sa iba usmieval a ostatní robotníci stáli na stavbe a bavili sa na ľuďoch, ktorí tam uviazli,“ rozčúlene povedal svedok. Napriek tomu, že zavolali mestskú políciu, neprišla ani do 45 minút. A to ani po tom, čo mužov zákona privolali opakovane, keďže hrozilo, že dôjde k potýčke.

Arogantný šofér na hodinu
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vlado Labát, Topky.sk)


Pod tlakom nahnevaných ľudí napokon veľké auto presunul na chodník, kde pokračoval v umývaní. Ešte šťastie, že sa do kolóny nedostala sanitka alebo hasičské auto. Tie by totiž z úzkej uličky dokázali vymanévrovať len ťažko.

Stavebné vozidlo zablokovalo na hodinu bratislavskú uličku
Betonpumpa blokuje ulicu

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu