Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Bratislavský taxikár Bajnoci neznásilňoval, rozhodol súd

Taxikár Bajnoci na jednom z pojednávaní
Taxikár Bajnoci na jednom z pojednávaní

BRATISLAVA - Jozef Bajnoci (51) je nevinný. Rozhodol o tom dnes bratislavský okresný súd, podľa ktorého sa muž, obvinený zo znásilnenia prostitútky v roku 2007, tohto skutku nedopustil. Taxikára však súdia aj v prípade tzv. "ketamínových útokov". V roku 2009 mal znásilniť mladú Bratislavčanku Soňu (23) a tento prípad sa preňho nevyvíja dobre.

Ku znásilneniu prostitútky malo dojsť 13. apríla 2007 v bratislavskom Vlčom Hrdle. Kňažke lásky mal najprv zaplatiť za sex,  znásilniť ju a potom si peniaze vynútiť späť. Ženu potom údajne vyhodil z auta.

"Som nevinný, nikoho som neznásilnil, poškodená si znásilnenie vymyslela, nechodila ani na výsluchy a na súdne pojednávanie ju museli predviesť," trval na svojom taxikár. Súd, ktorý si dnes preštudoval aj obsah telefonátu s priateľmi ľahkej ženy, mu dal napokon za pravdu. Taxikár tvrdil, že za pravdivú výpoveď prostitútky chceli jej kumpáni 2600 eur.

Sudca poznamenal, že aj tento prípad zapadá do módnych praktík žien z bratislavskej Slovnaftskej ulice, že ak nedostanú požadovanú sumu, tak utekajú na políciu a podávajú trestné oznámenie zo znásilnenia, lúpeže alebo vydierania.

Na inom súde - Okresnom súde Bratislava I - Bajnoci čelí obžalobe, podľa ktorej mal znásilniť ketamínom omámenú študentku Soňu (23). Bajnoci odmieta, že by ženu znásilnil, ale pripúšťa, že došlo medzi nimi k "sexuálnemu zblíženiu", nie však k sexu. Aplikovanie ketamínu sa síce nepodarilo preukázať, ale jeho výpoveď vo viacerých veciach nesedí. Najmä, v pohlavných orgánoch mladej obete sa našlo jeho semeno.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu