Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Soňu som neznásilnil, ponúkla sa sama, tvrdí taxikár

Taxikár Bajnoci
Taxikár Bajnoci

BRATISLAVA - Jozef Bajnoci (51), taxikár, obvinený zo znásilnenia ketamínom zdrogovaného dievčaťa, svoju vinu odmietol. Podľa neho mu Soňa (23) povracala taxík a revanšovať sa chcela sexom. Viacero faktov v jeho výpovedi však nesedí!

Počas roku 2009 žilo mnoho Bratislavčaniek v strachu. V meste totiž úradoval neznámy muž, ktorý mal svojim obetiam pred znásilnením vstreknúť dávku omamného ketamínu. Keď sa ukojil, údajne si na pamiatku zobral ich nohavičky.

V rukách polície napokon skončil taxikár Bajnoci, ktorý mal už v minulosti podobné skutky "na rováši". Obvinili ho z toho, že 9. augusta 2009 znásilnil mladú Soňu, ktorá sa vracala z diskotéky domov. Taxikárovi sa pred časom podarilo dostať na slobodu pre prieťahy v konaní.

Počas dnešného pojednávania odmietol, že by Soňu zneužil. Tvrdí, že žena mu nastúpila v bratislavskom Starom Meste do taxíka, kde sa počas jazdy povracala. Žiadal ju, aby vystúpila. Ona to vraj odmietala a keď sa s ňou začal naťahovať a spomínať, že privolá sanitku a políciu, tak sa mu podľa jeho slov ponúkala.

Vo výpovedi tvrdil, že ho hladkala so slovami, že jej je zle, že si viac vypila a nechce behať po nemocniciach alebo polícii a vysvetľovať, čo sa stalo. Taxikár si išiel do kufra pre čistiace potreby a keď k nej znova prišiel, bola vraj už vyzlečená z nohavíc. Údajne ho ťahala k sebe a rozopínala mu zips. Potom podľa neho došlo k sexuálnej aktivite s vyvrcholením, ale odmietol, že by mali pohlavný styk.

Po tejto udalosti sa vraj napokon rozhodol odviesť ženu domov, ale zas jej prišlo zle, tak vystúpila a už od neho nechcela pomoc. Prokurátorke sa jeho verzia nepozdávala. Pripomenula, že v pohlavných orgánoch dievčaťa sa našiel jeho sekrét. Sudca taxikára upozornil, že počas predchádzajúcich výpovedí si na vracanie v taxíku "nespomenul".

Vypovedala aj Soňa. V ten deň údajne s kamarátkami oslavovali. Najprv "žúrovali" v byte a potom v podniku. Keď odtiaľ odchádzala, tak už strácala vedomie. Bol to však iný stav, ako v opitosti, nevedela hýbať rukami, všetko sa točilo, mala záblesky.

Precitla až po pár hodinách, keď sedela na chodníku niekde na Lafronconi. Taxikára nepoznáva. Z tej noci si pamätá len na hlas. Keď dnes sudca kázal taxikárovi, aby na skúšku niečo prečítal, povedala, že si nie je istá, pamätala si, že v tú noc počula chrapľavý hlas. Útržkovito si pamätá, že ju niekto ťahal von z auta. Nebolo jej na zvracanie, to sa stalo až po precitnutí, keď sedela na lavičke. Na privolanie taxíka si nepamätá, ale vždy, keď chodí von, tak si taxík volá, nezastavuje ho na ceste.

O ketamíne do udalosti podľa vlastných slov ani nevedela, že existuje, neužíva žiadne drogy. Na jej výpoveď taxikár reagoval slovami „je tam strašne veľa klamstiev,“ spochybňoval jej slová. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu