Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Bratislavské PKO prehľadávali policajné psy, hľadali bombu!

Park kultúry a oddychu
Park kultúry a oddychu

BRATISLAVA - Okolo bratislavského Parku kultúry a oddychu je neustále rušno. Už mesiace sa o jeho ďalšom osude hádajú aktivisti s mestom a developerom. Zapojiť sa asi chcel aj mladík (20) z Komárna. V noci mal oznámiť na tiesňovú linku, že v objekte je bomba.

Komárňan si pravdepodobne chcel byť istý, že jeho informáciu budú brať vážne. Pracovníkom linky 112 preto údajne zatelefonoval hneď niekoľkokrát. Bolo to okolo pol štvrtej ráno.

"Za účelom vykonania prehliadky polícia objekt  po príchode na miesto uzatvorila. V čase príchodu policajtov sa priestoroch PKO nachádzali len pracovníci SBS. Priestory prehľadali policajti  so psom vycvičeným na vyhľadávanie výbušnín, prehliadku ukončili  o 5:15 hod s negatívnym výsledkom," uviedla bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Už o desať minút neskôr sa mladík ocitol v putách. Chytili ho v centre Bratislavy na Dobšinského ulici. "V týchto chvíľach s nim policajti vykonávajú potrebné procesné úkony," dodala hovorkyňa. Prípad vyšetrujú ako šírenie poplašnej správy. Páchateľovi hrozí až 5-ročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu