Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Rakúšania hľadajú vlamačov aj u nás, mali byť dvojmetroví!

Majiteľ Franz
Majiteľ Franz "Bimbo" Ladich

BRATISLAVA - Stopy vlamačov z rakúskeho Parndorfu majú viesť na Slovensko. Polícia teraz žiada o pomoc pri objasnení februárového vlámania sa do reštaurácie.

Podľa rakúskej polície traja neznámi páchatelia 9. februára 2010 vnikli približne o druhej v noci do obytnej časti reštaurácie na Hauptstraße v Parndorfe.

Násilím donútili majiteľa (55) vydať im hotovosť 70-tisíc eur. Mužovi spôsobili zranenia hlavy a celého tela. V apríli tohto roka majiteľ reštaurácie ponúkol finančnú odmenu každému, kto by poskytnutím informácií pomohol objasniť čin a potrestať páchateľov.

V tomto prípade ide o dvoch mužov športovej postavy, približne 200 cm vysokých. Tretí muž je taktiež športovej postavy, približne 190 cm vysoký.

Akékoľvek informácie, ktoré by mohli viesť k objasneniu tohto trestného činu, môže verejnosť oznámiť na bezplatné číslo polície 158 alebo osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení, prípadne na čísle rakúskeho Krajinského kriminálneho úradu +43/59 133/10/3333. Informovala o tom bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu