Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Šok: Mischa Barton dopadla ako Britney - polícia ju zavrela do blázinca!

Mischa Barton Zobraziť galériu (11)
Mischa Barton

LOS ANGELES - Spravili z nej nesvojprávnu! Mischa Barton (23) sa po problémoch s alkoholom a drogami dostala opäť do ošemetnej situácie - v jej rezidencii musela zasahovať polícia, ktorá ju bez milosti odprevadila za mreže psychiatrickej liečebne!

Hollywoodska kráska britského pôvodu vyvolala rozruch v stredu okolo 15.00 miestneho času, keď tiesňová linka zaznamenala telefonát z jej rezidencie. K zásahu bola vyslaná policajná hliadka, ktorej úlohou bolo vyriešiť herečkin "zdravotný problém". Túto informáciu ešte v ten istý deň médiám potvrdil hovorca losangelskej polície, v záujme ochrany súkromia známej tváre však odmietol prezradiť ďalšie podrobnosti.

Keďže celý incident nevyžadoval prítomnosť zdravotníkov, je veľmi pravdepodobné, že Mischa potrebovala iba "hrubú silu". Zdroj z dejiska osudnej drámy totiž prezradil portálu Access Hollywood, že hviezda seriálu O.C. California bola príslušníkmi polície odvedená na nedobrovoľný pobyt na psychiatrii v zdravotníckom zariadení Cedars-Sinai.

Podľa americkej legislatívy sa môže v blázinci ocitnúť každý občan, ktorý predstavuje nebezpečenstvo pre seba alebo svoje okolie, prípadne ak trpí mentálnou poruchou. Vďaka tomuto ustanoveniu si v januári 2008 pomyselnú zvieraciu kazajku musela navliecť aj popová princezná Britney Spears. V jej prípade sa tak stalo dokonca dvakrát.

Mischa má na svoj mladý vek už pomerne pestrú trestnú minulosť - obvinená bola z jazdy pod vplyvom alkoholu a "načapali" ju aj s marihuanou. V apríli roku 2008 vyviazla len s trojročnou podmienkou, protialkoholickým liečením a mastnou pokutou. Medové reči o "kompletnej očiste" po skončení terapie jej však evidentne dlho nevydržali...

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu