Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Rolins naštvala fanúšikov: Je to kruté a nechutné!

Dara Rolins si poriadne rozhnevala svojich fanúšikov. Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins si poriadne rozhnevala svojich fanúšikov. (Zdroj: Instagram: D.R.)

PRAHA - Speváčka Dara Rolins (43) je známa tým, že je mimoriadne aktívna aj na sociálnych sieťach, kde je so svojimi najvernejšími priaznivcami v permanentnom kontakte. No a svoju otvorenú komunikáciu a spontánnosť potvrdila opäť. Na web ale tentoraz zavesila pomerne kontroverznú fotografiu, ktorá jej fanúšikovskú základňu pobúrila viac než čokoľvek predtým.

Život popovej divy Dary Rolins je neustále plný zvratov a šokujúcich momentov. A to nielen v jej speváckej kariére, ale aj v súkromí. No a tento fakt potvrdila plavovláska opäť.

Na sociálnej sieti totiž zverejnila pomerne zvláštnu foto. „V pozadí kolobeh života v priamom prenose,“ napísala k záberu speváčka, ktorá sa v týchto dňoch podľa všetkého zúčastnila pravej dedinskej zabíjačky.

Na tom by samozrejme nebolo nič zvláštne, avšak na „selfíčku" figurovala nielen vysmiata Dara s kamarátmi, ale aj už zabité zvieratá. Netradičná snímka tak v momente vyvolala negatívne ohlasy jej priaznivcov.

„Kruté foto pre mnohých z nás. Aj keď vieme, že mäso nepochádza zo stromu a jeme ho, ale s týmto som na tejto stránke fakt nepočítala,“ búrila sa proti kontroverznej momentke jej fanúšička. „To je smutné, Dara. Trocha súcitu a úcty!“ znela ďalšia z mnohých znechutených reakcií.

Jej fanúšikovská základňa je síce viac menej rozhorčená, no speváčka je známa tým, že sa bez problémov pochváli na webe so skutočne kadečím. Nechajme sa teda prekvapiť, s čím nás táto mimoriadne spontánna žena zaskočí nabudúce...

Speváčka Dara Rolins pobúrila svojich fanúšikov takýmto kontroverzným záberom.
Zobraziť galériu (5)
Speváčka Dara Rolins pobúrila svojich fanúšikov takýmto kontroverzným záberom.  (Zdroj: Instagram: D.R.)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu