Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Polonahá Dara Rolins: Toto telo má už 44 rokov?! Neuveriteľné...

Dara Rolins Zobraziť galériu (13)
Dara Rolins

BRATISLAVA - Telo má ako bohyňa! Popová diva Dara Rolins je príkladom toho, že čím je žena staršia, tým je krajšia. Dôkazom sú aj jej sexi polonahé fotografie, ktoré počas svojej kariéry nafotila. Pri pohľade na jej dokonalú figúru by jej zrejme iba málokto tipol, že táto sexi blondínka už sfúkla 44 sviečok na svojej torte.

Padne vám sánka! Dara Rolins je známa nielen svojím spevom či tancom, ale aj dokonalou figúrou, ktorú neustále vystavuje na obdiv. Niet sa čo čudovať, veď sa má čím pochváliť. A čím je staršia, tým je krajšia. Dôkazom sú aj jej sexi snímky, ktoré počas svojej kariéry nafotila.

Topky zalovili v archíve a vybrali sme zopár provokatívnych a sexi fotografií, na ktorých je speváčka priam k nahryznutiu. Pri pohľade na ne mnohým pánom padne sánka a určite uznajú, že hoci dnes je Rolins už mamou 8 ročnej Laury, zo svojho sexepílu nič nestratila, práve naopak. Vyzerá lepšie ako kedykoľvek predtým a figúru jej môže závidieť nejedna dvadsiatka. Zrejme málokto z nás by tipol, že včera oslávila svoje krásne 44 narodeniny. 

Zisťovali sme, ako to Dara robí, že tak skvelo vyzerá, aj keď už nemá dvadsať. „Môžu za to gény, nie som taká cvičiteľka ako sa možno zdá,“ priznala otvorene Rolins a pokračovala: „Že sú to gény vidieť aj na moje dcére Laure, ktorá tiež už má také buchtičky na bruchu. Ale aj moja profesia ma núti k tomu, aby som bola v pozore, pretože, keď sa postavím na to pódium a sledujú ma všetky tie oči a tancujem s tanečnicami, ktoré sú o 20 rokov mladšie, tak to je slušná motivácia. Ale robím to prirodzene, netrápim sa a občas aj zhreším. Ale základ je samozrejme kombinácia cvičenia a zdravej stravy, žiadne diéty. Nejesť je najväčšia kravina. Ja milujem jedlo.“ Dara nám okrem toho priznala, že hoci nemá dokonalé spaľovanie a musí sa občas potrápiť aj v posilňovni, dobrú večeru a koláčik si včera v kruhu najbližších s radosťou dopriala.

Dara Rolins je dnes viac sexi ako kedykoľvek predtým.
Zobraziť galériu (13)
Dara Rolins je dnes viac sexi ako kedykoľvek predtým.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu