Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Polonahá Dara Rolins: Telo bohyne a neopálené intímne miesta!

Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins (Zdroj: Instagram D.R.)

BRATISLAVA - Vypracovaná postava a neutíchajúci sexepíl - takto poznáme popovú divu Daru Rolins (43). Tá sa totiž o svoju výstavnú figúru pravidelne stará a výsledné sexi krivky si samozrejme nenecháva iba pre seba, ale práve naopak, rada sa s tým pochváli aj na internete. Tentoraz však okrem vyrysovanej postavy ukázala aj čosi navyše - neopálené miesta pri intímnych partiách.

Speváčka Dara Rolins je majiteľkou priam dokonalého tela. Veď v konečnom dôsledku najlepším dôkazom je pohľad na jej vyšportovanú postavu, na ktorej by ste nenašli snáď ani jediný gram tuku. To, že je táto usmievavá plavovláska vo svojej top forme, potvrdzujú aj zábery, ktoré permanentne zdieľa aj s fanúšikmi na sociálnych sieťach.


Provokatérka Dara Rolins: Nahé prsia, bradavky von a... Sexi zadok v mužskej bielizni!


V týchto dňoch však okrem svojej obdivuhodnej postavičky ukázala aj čosi navyše. V úspornom kúsku, v ktorom sa tentoraz blondínka predstavila na fotení pre časopis Diéta, totiž predviedla nielen jej krásne vypracované nohy, ale aj neopálené intímne miesta.

Slnkom nedotknuté časti však nepôsobili príliš rušivo. Práve naopak. Jej odhalené božské krivky v kombinácii so zmyselnou pózou, ktorú zaujala, nepochybne rozprúdili krv v žilách nejednému mužovi. Darininým ťažko skrotiteľným sexepílom sa môžete pokochať aj vy!

Dara Rolins odhalila nielen vyrysovanú postavu, ale aj neopálené miesta pri intímnych partiách.
Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins odhalila nielen vyrysovanú postavu, ale aj neopálené miesta pri intímnych partiách.  (Zdroj: Instagram D.R.)

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu