Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Dara Rolins na dovolenke v exotickom raji: Ľutuje svoje rozhodnutie... Toto sa nemalo stať!

Dara Rolins Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins

BRATISLAVA/BALI - Nebola to práve najlepšia voľba! Dara Rolins (44) úvod nového roka trávi v exotickom raji - energiu čerpá pri mori na Bali. No hoci mnohí by za podobnú dovolenku dali všetko, ona svoje rozhodnutie ísť práve do tejto destinácie už oľutovala... Toto sa nemalo stať!

Daru Rolins by ste aktuálne doma hľadali márne - na mesiac sa totiž „odsťahovala“ na slnečné Bali. Práve tam sa speváčka snaží načerpať energiu na nový rok. No nemá to najľahšie. Hneď po príjazde na exotické miesto totiž blondínka svoje rozhodnutie ísť práve sem, poriadne oľutovala. 

Nie je to totiž tak dávno, čo speváčka prišla o svoju blízku kamarátku a dlhoročnú manažérku Evu Skallovú. A práve s ňou tu známa Slovenka pred štyrmi rokmi trávila dovolenku. Rovnaký hotel, rovnaká pláž... Všade kam sa plavovláska pozrie, vidí chvíle, ktoré trávila práve s ňou. „Byť na rovnakých miestach, vidieť nás všetky spolu, sedieť pri tom istom stole, ležať na tých istých lehátkach, prechádzať sa po rovnakej pláži. Bývame dokonca v tom istom hoteli...“ zverila sa fanúšikom Rolins. 

„Až tu mi došlo, že to možno nebol najlepší nápad. Ten prvý moment, keď sme otvorili dvere k nášmu plážovému domčeku, uprostred bazén a za ním obývačka s kuchyňou, v ktorej sme sa spolu toľko nasmiali. Spomienky a predstavivosť je občas krutý parťák,“ dodala speváčka, s tým, že s Evou a kamarátkami mali v pláne sa na toto miesto ešte vrátiť. No už to nestihli...

„Naposledy pred rokom sme si znova sľúbili, že musíme našu cestu na Bali zopakovať. Nakoniec sme vyrazili len my dve,“ dodala na záver hudobníčka, ktorej okrem dcérky Laury robí na ceste spoločnosť aj opatrovateľka. Tak snáď si Dara dovolenku vychutná aj napriek bolestným spomienkam.

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu