Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Plánovaná narodeninová párty Rolins zrušená: Nečakaná smrť jej zmarila všetky plány!

Dara Rolins Zobraziť galériu (5)
Dara Rolins

BRATISLAVA - Najhoršie narodeniny v živote! Popová diva Dara Rolins sa pred dvoma dňami dožila krásnych 44 rokov, no žiaľ, neoslávila ich tak, ako by chcela. Svoju plánovanú veľkú párty s rodinou a priateľmi, ktorú organizuje každý rok, blondínka zrušila. Toto je dôvod!

Pristúpila k radikálnemu kroku! Populárna slovenská speváčka žijúca v Čechách - Dara Rolins - je známa svojou energiou a radosťou zo života, ktorú sa snaží rozdávať všade naokolo. Aj ona má však dni, ako ostatní smrteľníci, kedy sa cíti naozaj ťažko. Hoci pred pár dňami sa mala radovať so svojimi priateľmi na svojej narodeninovej oslave a sfukovať sviečky na torte, nestalo sa tak. Ako nám blondínka nedávno prezradila, svoju plánovanú párty pred týždňom odvolala.

 „Oslavu s priateľmi som zrušila, pretože by som si pripomenula, že tam chýbajú dvaja pre mňa dôležití ľudia,“ so smutným hlasom nám priznala Rolins, ktorá tým narážala na smrť svojho otca Dušana (†68), ktorý nečakane skonal v máji tohto roka na mozgovú príhodu. O pár mesiacov neskôr, koncom septembra, Daru zasiahla ďalšia ťažká rana. Vážnej chorobe podľahla aj jej kamarátka a manažérka v jednej osobe Eva Skallová, s ktorou boli ako sestry.

A tak veľkú párty umelkyňa  z úcty k nim dvom zrušila. „Vynahradím si to s kamarátmi budúci rok, kedy budem mať také okrúhlejšie narodeniny,“ prezradila topkám Dara. Zaujímalo nás, či bude oslavovať aspoň s Rytmusom a dcérou Laurou. „To áno, aj so sestrou, v kruhu rodiny, dáme si spoločnú večeru,“  dodala pred pár dňami na záver Rolins, ktorej smrť blízkych zmarila plány. Napriek tomu si narodeniny užila aspoň s najbližšou rodinou na spoločnej večeri. Fotografiou z oslavy sa pochválila aj na sociálnej sieti.

 

Viac o téme: Dara Rolins
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu