Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prvé FOTO z Hotela Paradise: Moderátorka sa pretŕča v bikinách!

Martina Gavriely (vpravo) oddychuje pri bazéne spolu s jednou zo súťažiacich. Zobraziť galériu (4)
Martina Gavriely (vpravo) oddychuje pri bazéne spolu s jednou zo súťažiacich.

DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA - Užíva si to! Česká moderátorka Martina Gavriely (33) zverejnila na svojom profile na Facebooku fotku z pobytu na exotickom ostrove. Tam odletela pred pár dňami spolu so súťažiacimi a štábom televízií Joj a Prima kvôli nakrúcaniu pripravovanej šou s názvom Hotel Paradise. Ako vidno na zábere, blondínka si pobyt v tropickom raji vychutnáva naplno.

Hoci finalisti súťaže odleteli spolu so štábom do Dominikánskej republiky v najvyššom utajení, samotná moderátorka už poskytla malú ochutnávku toho, na čo sa môžu diváci Hotela Paradise tešiť. Ako vidno na zábere, šou bude naozaj taká, ako ju tvorcovia prezentujú - poriadne pikantná.

Núdza nebude o zvodné telá, pekné ženy a šteklivé nočné romániky. Celkový dojem okorení exotické prostredie tropického ostrova. Opantať sa ním nechala už aj moderátorka projektu Martina Gavriely, ktorá na sociálnej sieti zverejnila záber z pobytu. Pózuje na ňom len v bikinách a s kvetom vo vlasoch. Spoločnosť jej robí jedna zo súťažiacich. Obrázok zhodnotila samotná blondínka komentárom: „Moja náhrada za snúbenca :))))“

Na tropický ostrov totiž odcestovala mamička Jessiky (10) a Antonia (8) bez detí a tiež bez svojej polovičky Marcusa Trana (26). S ním tvorí pár približne rok. Mladý spevák záber svojej partnerky pochválil. „Chýbaš mi, moja malá. Keď prídem, tak nám bude aj ten ostrov malý!“ reagoval v jednom z komentárov na jej profile.

Zrejme tým chcel naznačiť, že keď ju navštívi, oddajú sa posteľným radovánkam. Ktovie, či ich pri tom budú snímať aj kamery. Možné to však je. Zahraničné verzie tejto šou sú totiž charakteristické aj tým, že sa na obrazovkách objavujú aj takéto scény. Treba však podotknúť, že pre Gavriely by nebolo podobné účinkovanie žiadnou novinkou. Objektívy jej totiž nie sú cudzie - v minulosti nakrútila porno.

Tip: Pozrite si Hotel Paradise na JOJke. Kompletný TV program ponúka telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu