Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nové silikóny sexbomby Gavriely: Máme zábery priamo z operácie!

Martina Gavriely krátko pred operáciou pŕs. Zobraziť galériu (7)
Martina Gavriely krátko pred operáciou pŕs.

PRAHA – Netradičný darček! Martina Gavriely (33), ktorá moderovala jojkársku šou Hotel Paradise, oslávila svoje včerajšie meniny skutočne nezvyčajným spôsobom. Na istej pražskej klinike totiž podstúpila plastickú operáciu, pri ktorej jej vymenili jedenásť rokov staré silikóny.

Dobehla zameškané! Martina Gavriely zhruba pred pol rokom zistila, že bude musieť ísť pod nôž. Pri pravidelnej lekárskej kontrole jej totiž zistili podozrenie na prasklinu silikónového implantátu. Blondínka ale operáciu odsunula na neskôr, v tom čase si plnila v Dominikánskej republike pracovné povinnosti ako moderátorka šou Hotel Paradise.

Po skončení súťaže ale blondínke nič nebránilo v tom, aby spomínaný zákrok podstúpila. Nezvyčajné je, že termín operácie bol stanovený práve na moderátorkine meniny. Ako Gavriely v súvislosti s tým prezradila, z operácie nemala vôbec strach. „Na výmenu prsných implantátov som sa síce netešila, ale ani som sa nebála. Viem, že som v dobrých rukách. Operácia prebehla úplne v poriadku. Cítim sa dobre,“ poznamenala pár hodín po zákroku Martina. 

Na prácu svojho chirurga Karla Urbana pritom nedá dopustiť. „Pán doktor je úžasný. Neviem, či je to skôr jeho šikovnosťou alebo mojím telom, ale ani pri prvej operácii ma prsia neboleli a dva dni na to som už normálne fungovala. Teraz je to rovnaké. Je pravda, že mám posunutý prah bolesti, obe moje deti prišli na svet cisárskym rezom, takže keby som mala kvôli všetkému fňukať, tak plačem 365 dní v roku,“ dodala blondínka, ktorej sa veľkosť pŕs operáciou nezmení.

O tom, že je všetko v najlepšom poriadku, ubezpečila moderátorka aj svojich priateľov na sociálnej sieti. „Mám konečne svoju vysnívanú dovolenku. Jedlo mi nosia do postele, spím 20 hodín denne, nikto mi neprepína TV a ešte mi pán doktor namixoval taký úžasný kokteil, ktorý ma vystrelil na mesiac,“ napísala s úsmevom Gavriely.

Ak ste zvedaví, ako prebieha operácia silikónov, pozrite si celý záznam lekárskeho zákroku na televízii HBTV doktorky Alexandry Novotnej. Upozorňujeme však, že zábery nie sú vhodné pre slabšieho diváka. Kliknite SEM!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu