Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Útok na sexbombu Plačkovú z Hotela Paradise: Si prostitútka!

Zuzana Plačková. Zobraziť galériu (8)
Zuzana Plačková.

BRATISLAVA/DOMINIKÁNSKA REPUBLIKA – Ponúka sa za peniaze?! Finalistka jojkárskej šou Hotel Paradise Zuzana Plačková (20) to vďaka imidžu sexbomby nemá v súťaži vôbec ľahké. Kým súperky si so závisťou obzerajú jej silikónové prednosti, nabúchaní chlapci špekulujú o jej povesti. Práve tá sa najviac nepozdáva Bratislavčanovi Romeovi (22), ktorý blondínku kvôli otáznej minulosti zosmiešnil pred kamerami.

Zuzana Plačková prišla do luxusného hotela ako posledná z prvej série súťažiacich. Jej úlohou je rozbiť doteraz vytvorené páriky a získať si nejakého mladíka na svoju stranu. V niektorých prípadoch to však sebavedomá blondínka nebude mať vôbec ľahké. Zrejme aj preto, že je niektorým súperom na posmech.

Televízni diváci sa o tom mohli presvedčiť aj včera večer. Keď sa Zuzana ocitla v súkromí svojej izby spoločne s piatimi krásavcami, jeden z nich si neodpustil uštipačné poznámky. Blondínku zaujímalo, ako ju mužské osadenstvo vníma. „Prostitútka,“ reagoval so smiechom Romeo, čím pobavil aj ostatných súťažiacich. „Ty hajzel! Čo ti je*e? To si úplne zabil,“ reagovala zaskočená Plačková.

Rovnakú narážku si však mladý Bratislavčan neodpustil ani o pár hodín neskôr. „Veď ja ťa milujem. Vždy som chcel vyskúšať prostitútku,“ rypol si znova Romeo. Zuzana sa vzápätí na to obhajovala, že v živote nemala sex kvôli peniazom, niektorých svojich súperov sa jej ale presvedčiť nepodarilo.

Už v dnešnej časti si bude musieť Plačková vybrať dvoch svalovcov, s ktorými pôjde na rande. Síce sa predtým vyjadrila, že nikto zo súťažiacich ju špeciálne neočaril, musí však začať konečne taktizovať.

Tip: Pozrite si Hotel Paradise na JOJke. Čas vysielania nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu