Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Superstaristka Gunčíková v plavkách: Ploché bruško, bujné prsia!

Gabriela Gunčíková (vľavo) si užívala dovolenku v spoločnosti Klaudie Pappovej. Zobraziť galériu (5)
Gabriela Gunčíková (vľavo) si užívala dovolenku v spoločnosti Klaudie Pappovej.

BRATISLAVA/ TURECKO – Radosť pozerať sa! Finalistka druhého ročníka Česko Slovenskej SuperStar Gabriela Gunčíková (18) sa len nedávno vrátila z dovolenky. Zaslúžený oddych si spoločne s ďalšou superstaristkou Klaudiou Pappovou (20) užívala v slnečnom Turecku. Pohľad na ich dokonalé postavičky vyrazili dych nejednému chlapovi!

Dámska jazda! Finalistky speváckej šou Česko Slovenská Superstar – Gabriela Gunčíková a Klaudia Pappová strávili týždenný pobyt v jednom z tureckých letovísk. Napriek tomu, že ich výlet trval pomerne krátko, náležite si ho užili. Neodradili ich ani lačné pohľady miestnych mužov!

„Turkom sa samozrejme ženy veľmi páčia a obzerajú sa za každou Európankou. Nepreháňali to však, dalo sa to v pohode zvládnuť,“ povedala na adresu toho blondínka. Ako nám tiež prezradila, s Klaudiou sa dohodli na spoločnom výlete ešte počas trvania speváckej súťaže.

Zaujímalo nás, či dievčatá počas dovolenky podnikli aj nejaké výlety. Obe však očividne preferujú pasívny oddych. „Vylihovali sme na pláži, opaľovali sme sa a relaxovali. Večer sme občas zašli do mesta,“ priblížila nám Gabriela ich aktivity. Nuž, takto si aspoň mohli dokonale opáliť svoje krivky a zároveň tak svojou prítomnosťou spríjemnili pobyt pri mori mnohým iným návštevníkom.

FOTO: Gabriela Gunčíková a Klaudia Pappová sa môžu pochváliť ladnými krivkami.

Gabriela Gunčíková na dovolenke.
Zobraziť galériu (5)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu