Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Superstaristka Gunčíková: Bola to chyba... Ľutujem to!

Gabriela Gunčíková Zobraziť galériu (6)
Gabriela Gunčíková

PRAHA - Pred rokmi by sa rozhodla inak! Strieborná SuperStar Gabriela Gunčíková (17) topkám v rozhovore po finále prezradila, že v súvislosti so speváckou šou urobila veľkú chybu. Tú stihla už aj oľutovať.

Ako sme sa od krásnej a talentovanej Gabriely Gunčíkovej dozvedeli, v minulosti nechcela o speváckej súťaži počuť ani slovo. Pred dvoma rokmi som si hovorila, že nikdy nepôjdem do SuperStar. Myslím si, že to bola veľká chyba, ktorú ľutujem. Teraz som veľmi rada, že som nakoniec išla.  Vďaka šou som si splnila všetky sny,prezradila topkám strieborná finalistka.

Galéria: Takto to na párty po finále Česko Slovenskej SuperStar vyzeralo.

Ako sme sa od plavovlásky dozvedeli, z 2. priečky si ťažkú hlavu nerobí. „Nie som sklamaná. Mala som pravdu, že vyhrá Lukáš. Pre mňa je druhé miesto úžasné,“ povedala Gunčíková, ktorá by si vraj nevedela predstaviť, čo by urobila s výhrou sto tisíc eur. „Mám sedemnásť, bývam s rodičmi a ešte chvíľu budem. Lukáš má priateľku, má 24 rokov, môže si kúpiť byt a začať žiť normálne.  Myslím si, že on s nimi naloží lepšie. Ja by som ich šetrila, a to je naprd,“ netajila speváčka.

Partner v nedohľadne

Od Gabriely sme okrem iného zisťovali aj to, či si z množstva nápadníkov vybrala nejakého potenciálneho partnera. „Úprimne, nebol čas to riešiť. A som rada, že som nezadaná. Aspoň mám o starosť menej. A uvidíme, možno príde ten princ na bielom koni,“ povedala s úsmevom Gunčíková. Nechajme sa prekvapiť, kto získa srdce rockovej slečny. 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Gabrielou Gunčíkovou tesne po finále!

Guncikova

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu