Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Adamec si zavaril: Môže za to Gunčíková!

Gabriela Gunčíková a Lukáš Adamec. Zobraziť galériu (9)
Gabriela Gunčíková a Lukáš Adamec.

BRATISLAVA – Prerátal sa! Vyzerá to tak, že víťazstvo Lukáša Adamca (24) v súťaži Česko Slovenská SuperStar bude mať mierne trpkú príchuť. V návale emócii a šťastia sa totiž Košičan rozhodol podeliť o svoju výhru so súperkou Gabrielou Gunčíkovou (17). Zo sumy 100 000 € jej dá 10 tisíc. Zdá sa však, že štedrosť ho vyjde viac, než si pôvodne myslel.

Lukáš Adamec  okrem titulu druhá Česko Slovenská SuperStar získal aj finančnú výhru vo výške 100 000 eur. V eufórii sa rozhodol pre šľachetné gesto -  súperke Gabriele Gunčíkovej venoval v priamom prenose 10% zo svojej výhry. V tom momente si však zrejme neuvedomil, že na seba ušil búdu.

Galéria: Novou SuperStar Adamec: Plakal, triasol sa a dal 10 000 € Gábine!

Podľa našich informácií totiž Košičan dostane z avizovanej výhry „na ruku“ len polovicu. Zvyšných 50 000 eur si bude musieť v priebehu roka odpracovať rôznymi aktivitami pre Markízu a Novu. Tie majú navyše superstaristu pevne vo svojich pazúroch. Adamec je totiž zaviazaný zmluvami a nemôže si riešiť vlastný biznis. Napríklad, bez súhlasu televízii si na rozdiel od Gabriely nesmie privyrábať na firemných akciách.

Spevák by mal teda v blízkej dobe zinkasovať spomínaných päťdesiat percent. Ak z nich bude musieť  odviesť daň vo výške 19%, zostane mu suma 40 500 eur. Za svojím sľubom, ktorý dal Gunčíkovej, si však stojí. Na našu otázku, či si to s darovaním peňazí nerozmyslel, poznamenal: „Tých desaťtisíc eur určite dostane. Nechajte sa prekvapiť, akou formou to urobím.“

Lukášovi tak zostane „len“ 30 500 eur, čo nie je suma, s akou pôvodne počítal. „Ja by som sa chcel veľmi zaistiť bytom. To je môj veľký sen. A potom investícia do kapely,“ povedal nám v rozhovore ešte v nedeľu večer. S odstupom času je však zrejmé, že s takýmto rozpočtom sa mu sny budú plniť veľmi ťažko. Navyše, zo zvyšnej časti výhry, ktorú si odpracuje, bude musieť taktiež odvádzať daň.   

Keď sme superstaristu oslovili s otázkou, ako túto situáciu plánuje riešiť, reagoval podráždene. „To nechajte na mňa. Je to čisto moja vec. Musím ukončiť tento hovor, ponáhľam sa,“ odvrkol a položil. Na ďalšie otázky týkajúce sa jeho zmluvy s televíziami nám nedal priestor.

Aké je tajomstvo krásy Gabriely Gunčíkovej? Dozviete sa TU:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu