Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Adamec klamal: Natrela ho Gunčíková!

Gunčíková a Adamec v Adela Show. Zobraziť galériu (5)
Gunčíková a Adamec v Adela Show.

BRATISLAVA – Preriekla sa! Finalisti Česko Slovenskej SuperStar Lukáš Adamec (24) a Gabriela Gunčíková (17) budú hosťami dnešnej Adela Show. Počas nakrúcania omylom prezradili ich malé tajomstvo.

Adela Banášová si dnes večer vo svojej šou vezme na paškál víťaza Česko Slovenskej SuperStar Lukáša Adamca a "striebornú" Gabrielu Gunčíkovú. Moderátorku okrem iného zaujímalo aj to, či je pravda, že speváci bývali spolu na izbe. „Ja som nechcel bývať s Mišom Šepsom. Potom som býval sám,“ tvrdil Lukáš.

Na záver rozhovoru však Adela dala svojim hosťom test. Počas neho museli súčasne odpovedať na otázky pomocou tabuliek, na ktorých bolo napísané ÁNO, NIE. A tu Gábina nechtiac priznala, že Lukáš chrápe, čím  vyšla pravda o spoločnom bývaní jasne najavo.

Obaja však vysvetlili, že sú len dobrí kamaráti. Vraj by si ani náhodou nevedeli predstaviť spoločný život. Počas nakrúcania talkšou dokonca priznali aj to, že sa dosť často kamarátsky škriepili. A to z dôvodu, že mali na veci iný pohľad. Viac sa dozviete dnes večer v Adela Show na Markíze.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu