Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Rodina farmára Mariána vracia úder: Martina, teraz hovoríme my!

Martinine vyjadrenia Mariánovu mamu urazili. Zobraziť galériu (8)
Martinine vyjadrenia Mariánovu mamu urazili.

SÚDOVCE – Naštvala ich! Martina (28) z jojkárskej šou Farmár hľadá ženu spustila v pondelkovej špeciálnej časti programu spŕšku vulgarizmov a nemiestnych nadávok na adresu súťažiaceho Mariána (31). Pridala sa aj jej „podarená“ rodinka. Reakcia na ich hanlivé vyjadrenia však na seba nenechala dlho čakať. Bude Kleopatra z Turca za svoju nerozvážnosť pykať?!

Rodáčke z Martina sa v pondelok večer podarilo pred celým Slovenskom zosmiešniť farmára Mariána, o ktorého priazeň sa v jojkárskej súťaži uchádzala. Topky.sk sa preto rozhodli ponúknuť priestor na vyjadrenie sa aj statkárovi a jeho rodine. Čo hovoria na Martininu spoveď?

Keď sme Mariána oslovili, bol na ceste domov. V pondelok večer sa totiž v hlavnom meste konala párty, na ktorej sa zišli všetci, čo na projekte spolupracovali. „Ja som to ešte nevidel. Neviem sa preto k tomu vyjadriť,“ povedal nám.

Jeho mama Jarmila bola však o čosi zhovorčivejšia. Výroky Martinčanky ju nenechali ľahostajnou. „Nevidela som všetko, len to, že sa tam rehotala a predvádzala sa. Ona si ani neuvedomuje, čo hovorí a robí. Ona si myslí, že je hviezda,“ povedala na Martininu adresu.

Ako ďalej priznala, vyčíňanie súťažiacej ju naštvalo natoľko, že sa rozhodla celú vec konzultovať s právnikom. „Povedal mi, že je to na dlhé lakte. Po súdoch by sa to ťahalo minimálne 2 - 3 roky. Čo sa s tým dá robiť?“ zamýšľala sa nešťastná mama. Tú nahnevalo aj to, že Martina kydala okrem iného aj na ich príbytok. Podľa jej slov sa vraj na farme varilo z dažďovej vody. „Veď ja sem stále vozím pitnú vodu. Aj kameramani z toho jedli a pili. Tí, čo nás poznajú, vedia, ako to tu chodí,“ ohradzovala sa.

Jarmila už zrejme oľutovala, že svojho syna do súťaže prihlásila. Po tom, čo sa mu rúca manželstvo s Darinou, musí čeliť aj ohováraniu. No navonok sa snaží byť nad vecou. „Nemáme sa s tým všetkým kedy zaoberať, sme zaneprázdnení robotou,“ uzavrela nepríjemnú tému statkárova mama.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu