Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Martina z Farmára a jej rodina: Nadávky a oplzlé reči... pred malými deťmi!

Martinin strýko si nekládol servítku pred ústa. Zobraziť galériu (6)
Martinin strýko si nekládol servítku pred ústa.

MARTIN – Svojráznu Martinu (28), ktorá sa v šou Farmár hľadá ženu objavila na statku panica Mariána, pozná už celé Slovensko. V súčasnosti sa do povedomia dostáva aj jej „vydarená“ rodinka. Účastníčkini najbližší nešetria vulgarizmami a žiadna téma pre nich nie je tabu. Od otvorenosti ich neodrádza ani fakt, že všetko si musia vypočuť aj tri malé deti!

Jablko nepadá ďaleko od stromu! Vrcholom piatkovej časti šou Farmár hľadá ženu bolo vystúpenie Martiny a jej príbuzných. Svojrázna Kleopatra z Turca opustila Mariánov statok ako prvá, preto sa ju tvorcovia rozhodli zapojiť do programu aspoň takýmto spôsobom. Keď dostali pred kamerou priestor aj jej najbližší, spustila sa lavína vulgarizmov a oplzlých vyjadrení.

„Dávam na ňu pozor, aby ju voľajakí cigáni nepretiahli. Lebo ona stále čaká na toho ko..ta bachratého, na toho farmára,“ rozčúlil sa Martinin strýko. Farmára Mariána vo svojich vyjadreniach nešetril a spustil na neho spŕšku nadávok.

„Maťa kade chodí, deti robí a potom vidíte, aké to je. Ona nemôže spávať, prebúdza sa. Stále sa jej sníva, že on je pavúk a ona stena. On ako ten pavúk chodí po nej. Stále je mokrá do rána,“ pokračoval strýko vo svojom prejave. Vôbec mu neprekážalo, že okrem dospelých sú v miestnosti aj deti.

Ratolesti si už zrejme na niečo také zvykli. Veď Martina sa predviedla aj počas svojho pobytu na farme, kde jej robila spoločnosť dcéra Barbora. Diváci zostali šokovaní z toho, ako sa k nej správala. Okrem toho, že v dcérinej prítomnosti neustále nadávala, zaplietla ju tiež do svojich klamstiev s ukradnutým mobilom.

VIDEO: Martinina rodinka vracia úder.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu