Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Misska Amenová: Najprv medzinárodný trapas, teraz v porote americkej Miss!

Anna Amenová Zobraziť galériu (6)
Anna Amenová

BRATISLAVA - Miss Universe SR 2010 Anna Amenová (25) zasadne do poroty americkej súťaže krásy Miss Sinergy. Slovenka zaujala organizátorov súťaže počas augustového finále Miss Universe 2010 v Las Vegas. Anna Amenová odletí do Washingtonu tento týždeň v piatok.

"Je to pre mňa veľká česť. Miss Sinergy je prestížna súťaž a má charitatívny podtón. Aj takýmto spôsobom budem môcť šíriť dobré meno našej krajiny vo svete,“ povedala Amenová.

"Anna nás počas Miss Universe očarila svojou charizmou a ženskosťou. Stelesňuje zdravú, krásnu a emancipovanú ženu 21. storočia a preto budeme nadšení, ak nás poctí svojou prítomnosťou na finálovom galavečere Miss Sinergy 2010," povedal organizátor a riaditeľ súťaže John Paul Hamilton. Počas svojho pobytu v Amerike navštívi Anna Amenová aj slovenské veľvyslanectvo vo Washingtone a stretne sa so slovenským veľvyslancom.

Dúfajme, že za veľkou mlákou sa Anna nepostará o nejaký trapas. Keď sa konalo svetového finále súťaže Miss Universe totiž všetkých nepríjemne prekvapila jej katastrofálna angličtina.  

Ústrednou myšlienkou Miss Sinergy je boj proti rakovine prsníka. Každoročne na jej finálový večer príde mnoho významných hostí z celého sveta, ktorí organizujú charitatívne akcie zamerané na podporu a výskum onkologických ochorení. Víťazka sa na jeden rok stáva tvárou kampaní a presadzuje zdravý životný štýl.

VIDEO: Takto sa Anna Amenová predstavila na svetovej súťaži krásy.  

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu