Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Georgievová konkuruje Amenovej: Fádny prejav a lámaná angličtina!

Marína Georgievová a Anna Amenová sa predstavujú. Zobraziť galériu (4)
Marína Georgievová a Anna Amenová sa predstavujú.

BRATISLAVA – Bez iskry a nápadu! Presne taká je videovizitka víťazky súťaže Miss Slovensko 2010 Maríny Gerogievovej (18), ktorá dnes odletela reprezentovať našu krajinu na Miss World do Číny. Krátky klip, v ktorom sa ako finalistka súťaže predstavuje, vyzerá ako maturitná odpoveď.

Úradujúca kráľovná krásy Marína Georgievová dnes odletela do Číny, kde sa o niekoľko dní zúčastní svetového finále súťaže krásy. Jednou z úloh, ktoré sú súčasťou príprav, je aj vytvorenie krátkej videovizitky. Prednedávnom sa s rovnakou úlohou dosť nešťastne vytrápila aj Miss Universe SR 2010 Anna Amenová. Tá sa vďaka katastrofálnej angličtine poriadne zosmiešnila.

Čo sa však Georgievovej týka, je to trochu iné. V porovnaní s blondínkou pôsobí jej videovizitka až príliš seriózne. Tmavovláska nezáživným tónom hlasu odrecituje naučené vety. O tom, že sa jazyky poctivo učila, však niet pochýb. „Opakujem si angličtinu a nemčinu, aby som mohla jazyky použiť,“ vyjadrila sa pre feminity.sk. Ako ďalej dodáva, po nepríjemnej skúsenosti missky Amenovej sa podobného trapasu obáva.

VIDEOvizitky úradujúcich missiek - Anny Amnovej a Maríny Georgievovej.



marina georgievova - vizitka


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu