Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Misska Georgievová: Na Slovensku v gaťkách, do sveta ako hollywoodska hviezda!

Marína Georgievová je sexi aj v šortkách aj vo večernej róbe. Zobraziť galériu (12)
Marína Georgievová je sexi aj v šortkách aj vo večernej róbe.

BRATISLAVA – Krásna aj bez mejkapu! Úradujúca Miss Slovensko Marína Georgievová (18) už koncom mesiaca odlieta na svetové finále súťaže krásy do Vietnamu. Tam bude reprezentovať našu krajinu „nahodená“ v štýlových róbach a s dokonalým stylingom. Nedávno však všetkým dokázala, že titul missky jej patrí právom. Je totiž sexi aj bez líčenia a v spodnej bielizni!

Rušné dni! Missku Marínu Georgievovú čaká náročný mesiac. Už o niekoľko dní zabojuje na svetovom finále súťaže krásy. Na tento veľkolepý večer sa horlivo pripravuje. Keďže ju vo Vietname čaká množstvo spoločenských udalostí, berie si so sebou niekoľko rób od návrhárok Márie Štranekovej a Jany Pištejovej.

Rodáčka z Banskej Bystrice priznala, že sa v spoločenských šatách cíti skvelo. „Sadli mi na milimetre,“ teší sa misska. Tá sa netají tým, že keď ide do spoločnosti, potrpí si, aby vyzerala čo najlepšie. Ako sme sa však dozvedeli, v súkromí preferuje pohodlné oblečenie.

To potvrdila aj pri nedávnom fotení kampane pre istú športovú značku, kde sa dokonca predviedla iba v gaťkách. Marína nám prezradila, že si to doslova užívala. „Bolo to také prirodzené. Páčilo sa mi, že som na sebe nemala mejkap. To som bola skrátka ja – strapatá a nenalíčená,“ dodala so smiechom exotická kráska.

Viac informácií o tom, čo Marína zbalí do svojho kufra, nájdete TU.

Fotografie missky Georgievovej nájdete v GALÉRII.

Foto: forza, paparaci.sk; Zdroj: Zuzana Šuľáková

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu