Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Georgievová na Miss World: Megaúspech! Toto ešte žiadna Slovenka nedokázala!

Marína Georgievová by podľa odborníkov mohla získať titul Miss World 2010. Zobraziť galériu (17)
Marína Georgievová by podľa odborníkov mohla získať titul Miss World 2010.

ČÍNA – Neuveriteľné! Zdá sa, že Slovensko smeruje k historickému úspechu. Minimálne podľa odhadov odborníkov, ktorí tipujú víťazku súťaže Miss World 2010. Naša reprezentantka Marína Georgievová (18) sa totiž momentálne nachádza na prvom mieste internetového rebríčka a poráža ostatných sto devätnásť krások!

Má na to! Webové stránky globalbeauties.com sa už roky zaoberajú súťažou Miss World. Spolu s vybranými odborníkmi tipujú, ktoré krásky by sa mohli umiestniť v prvej dvadsiatke. Do rebríčkov sa už medzi elitu prebojovala aj Marína Georgievová!

Hoci bola prvá tabuľka z 30. 9. ešte bez slovenskej zástupkyne, začiatkom októbra sa to zmenilo. Tmavovláska vtedy figurovala na deviatom mieste. Obrovské prekvapenie však priniesol tretí zverejnený rebríček, ktorý na stránke pribudol túto nedeľu. Naša exotická kráska v ňom víťazí!

„Slovensko nikdy nemalo semifinalistku na Miss World. Viete si predstaviť, čo sa stane v krajine, keď Marína potvrdí svoju pozíciu favoritky a príde domov s korunkou?“ pýtajú sa tvorcovia stránky. Zaujímavé je, že kedysi podobne tipovali za víťazku aj Češku Taťánu Kuchařovú. A tá v roku 2006 súťaž naozaj vyhrala.

Zrejme aj preto nie je pre slovenských organizátorov súťaže krásy Miss Slovensko prípadný úspech taký nepredstaviteľný. „Pevne veríme, že Marína obháji víťazstvo z národnej súťaže aj na Miss World,“ povedal nám Martin Šesták zo spoločnosti Forza, ktorá Georgievovú do Ázie poslala. Tak držme našej kráse palce.

Marínu a jej konkurentky si môžete pozrieť v našej GALÉRII na záberoch priamo z Číny.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu