Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Jacksonove deti: Prvýkrát v živote pôjdu do školy

Deti zosnulého Michaela Jacksona Zobraziť galériu (11)
Deti zosnulého Michaela Jacksona

LONDÝN - Po rokoch života v jednej z najviac ochraňovaných rodín sveta pôjdu od tohtoročného septembra deti speváka Michaela Jacksona prvýkrát v živote do školy. Podľa nedeľníka Mail on Sunday to oznámila Jacksonova matka Katherine.

Po "kráľovi popu", ktorý nečakane zomrel pred rokom, ostali dvaja synovia a dcéra: trinásťročný Prince, o rok mladšia Paris a osemročný Blanket; až doteraz mali domáceho učiteľa.

Päťdesiatročný Jackson zomrel na predávkovanie liekmi vlani v júni. O deti, ktoré sa snažil čo najviac skrývať pred svetom, od tej doby sa stará jeho osemdesiatročná matka a ich babička Katherine.

Tá poskytla pri príležitosti prvého výročia Jacksonovej smrti rozhovor a v ňom vyhlásila, že chce poskytnúť svojim vnúčatám konvenčnejšiu výchovu, než akú zažili so svojim otcom. Od septembra preto majú začať chodiť do neurčenej súkromnej školy.

"Povedala by som že nie som taká striktná, ale snažila som sa nadviazať na Michalovu výchovu ... ale (tie deti) nemajú priateľov. Nechodia do školy. Majú súkromné hodiny. Takže v septembri prvýkrát pôjdu do súkromnej školy," citoval Katherine. Jacksonova matka si nemyslí, že by potomkovia sledovanej popovej hviezdy niekedy mohli viesť úplne normálny život, ale tvrdia, že žijú zdravo, denne sa učia, cvičia karate a chodia plávať.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu