Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Anita Soul odpadla na prehliadke: Najskôr zažiarila, potom kolaps!

Anita Soul po prehliadke skolabovala. Zobraziť galériu (22)
Anita Soul po prehliadke skolabovala.

BRATISLAVA – Nevydržala to! Speváčka Anita Soul (24) sa v piatok večer predviedla v roli modelky. Na mólo vyšla pri príležitosti otvorenia nového bratislavského podniku. Jej vystúpenie však nedopadlo najlepšie. Brunetka totiž skolabovala a organizátori ju museli v zákulisí kriesiť.

Anita Soul sa stala v piatok spolu s ďalšími známymi dámami nášho šoubiznisu na chvíľu modelkou. V novootvorenom bratislavskom podniku sa predviedla v šatách od návrhárky Jany Pištejovej. Speváčka vyšla na mólo kvôli tomu, aby podporila charitatívnu akciu s názvom Boj proti drogám v podniku.

Jej vystúpenie však nedopadlo najlepšie. Veľké množstvo ľudí na akcii, zlý pitný režim a vydýchaný vzduch spôsobili, že sa jej zahmlilo pred očami. „Odpadla som, lebo mi prišlo nevoľno. Celý deň som poriadne nepila,“ vysvetlila topkám príčinu zlyhania organizmu Anita. Pri páde ju našťastie zachytil priateľ. Ten ju odviedol do zákulisia, kde ju kriesili organizátori. Po niekoľkých minútach sa brunetka spamätala, no zábava sa v ten večer pre ňu skončila.

Okrem Anity sa na móle objavila aj moderátorka Erika Barkolová, speváčka Mária Čírová, herečka Petra Lenártová, Miss Slovensko 2009 Barbora Franeková, či Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová. Fotografie z akcie si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Sledujte TOPKY TV: Módna prehliadka Jany Pištejovej, ktorou podporila charitatívnu akciu. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu