Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Pikantná nehoda na bratislavskej módnej šou: Vybehla jej!

Modelke Klaudii sa na móle stala menšia nehoda. Zobraziť galériu (4)
Modelke Klaudii sa na móle stala menšia nehoda.

BRATISLAVA – Prehliadka sa neobišla bez nečakaného odhalenia! Na včerajšej módnej šou Lýdie Eckhardt predviedla jedna z modeliek aj to, čo nechcela. Pred zrakmi hostí totiž manekýnke Klaudii počas kráčania na móle vybehla bradavka.

Lýdia Eckhardt vo štvrtok uzavrela sériu módnych prehliadok na jar a leto prezentáciou v Kaštieli v Studenom v Moste pri Bratislave. Návrhárka ponúkla trendové novinky aj overenú klasiku. Netradične na pódiu chýbali mužskí modeli, prehliadka bola zameraná výhradne na nežnejšie pohlavie.

V rámci jednotlivých kolekcií sa striedali farby, materiály aj strihy. Veľký priestor dostali v tvorbe skúsenej návrhárky výrazné farby ako je sýtočervená, cyklámenová, ružovo-oranžová a ich kombinácie. Populárna bola aj púdrová ružová, ktorá patrí k hitom tejto sezóny, a to v kombinácii s malým množstvom čiernej farby či už v podobe čipky alebo doplnkov.

Tradične nechýbali ani kvetinové vzory, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou Eckhardtovej prehliadok. Podľa viacerých módnych znalcov by "kvety" nemali chýbať v šatníku žiadnej ženy. Dámy by sa ani v teplých mesiacoch nemali báť doplnkov, ktoré mali aj modelky. Moderné sú mohutnejšie dámske náramky, náhrdelníky, ako aj rukavičky či veľké slamené klobúky v rôznych farbách.

Na móle sa predviedli skúsené modelky ako Martina Dávidová, Simona Slobodníková, Tatiana Krčméryová, Katarína Holáňová, Sandra Manáková, Denisa Mendrejová a ďalšie. Všetky mali počas celej prehliadky na hlave rovnaké čierne parochne krátkeho strihu. Pri záverečnom ďakovaní sa v nej predviedla aj samotná návrhárka.

Viac informácií o módnej prehliadke:

NOVÁ KOLEKCIA LÝDIE ECKHARDT

VIDEO Zamaskovaná Mendrejová a Hargašová: Čo za čudo to majú na hlave?!

Sledujte TOPKY TV: Bratislavská módna šou Lýdie Eckhardt.

VIDEO: Pikantná nehoda modelky.



Prehliadka Lýdie Eckhardt
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu