Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zamaskovaná Mendrejová a Hargašová: Čo za čudo to majú na hlave?!

Jarmila Lajčáková-Hargašová a Denisa Mendrejová v parochniach. Zobraziť galériu (4)
Jarmila Lajčáková-Hargašová a Denisa Mendrejová v parochniach.

BRATISLAVA – V parochniach na nepoznanie! Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová (23) a moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová (43) sa predviedli na včerajšej módnej prehliadke Lýdie Eckhardt ako úplne iné ženy. A nebola to práve šťastná voľba!

Dlhovlasá sexi blondínka Denisa Mendrejová sa na štvrtkovej módnej prehliadke poriadne zamaskovala. A nebola sama. Spolu s ostatnými modelkami i moderátorkou večera Jarmilou Lajčákovou-Hargašovou prítomných hostí doslova šokovali tým, čo mali na hlave. V krátkych blond vlasoch boli dámy naozaj na nepoznanie a príliš im to nepristalo. Vtedy však ešte nik netušil, že o pár minút sa objavia aj ako tmavovlásky.

Topky.sk preto zaujímalo, ako sa bývalá Miss Universe SR s parochňami stotožnila. „Necítila som sa v nich dobre. Ja by som nechcela mať ani úplne blond, ani tmavé vlasy. Nie som za experimentovanie. Raz som to spravila a doteraz sa moje vlasy spamätávajú,“ priznala Mendrejová.

Podobnú otázku sme položili aj Jarmile Hargašovej. Chcela by byť blondínou? „Moja pôvodná farba je tmavá. Vlasy mám veľmi zničené kvôli úpravám pred vysielaním. V súkromí sa o ne nijak špeciálne nestarám...,“ prezradila moderátorka. Zrejme je poškodená hriva dôvodom, že si parochňu nezložila ani na následnej afterparty.

Viac o módnej šou sa dozviete TU.

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na módnej šou v Bratislave.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu