Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Provokatívna Anita Soul v negližé: Toto telo stojí za hriech!

Sexi Anita Soul. Zobraziť galériu (5)
Sexi Anita Soul.

BRATISLAVA - Sexi telíčko! Speváčka Anita Soul (26) sa môže pochváliť nielen speváckym talentom, ale aj peknou tváričkou a ukážkovou postavou. Dôkazom sú aj jej najnovšie zábery, ktoré dýchajú jemnou erotikou. Ide o akúsi predprípravu na fotenie aktov?

Krásna, zmyselná a neskutočne dráždivá! Taká je mladá speváčka Anita Soul, ktorá pred časom nafotila sériu provokatívnych záberov. Obrázky zachytávajú interpretku buď v čiernom negližé zvýrazňujúcom jej prednosti, alebo v sprche v mokrom tielku bez spodnej bielizne. 

Na margo týchto snímok sme u brunetky zisťovali, či rada provokuje. „Čo sa týka fotiek a práce, určite áno.  Ale s mierou. Zábery sú väčšinou elegantné s jemným erotickým nádychom,“ priznala speváčka a pokračovala: „Krásne ženy by mali využiť svoje ženské zbrane a smerovanie. Potom výsledok stojí za to. Fotograf dokáže zachytiť to najsexi, čo je na nej.“

Ako sme sa v súvislosti so spomínanými fotografiami dozvedeli, ide o promo zábery k jej novému albumu, ktorý čoskoro vydá. Podobných "chuťoviek" však má vo svojom archíve omnoho viac. „Väčšina mojich fotiek je takých odvážnejších. Môjmu priateľovi to nevadí. Práve naopak, podporuje ma v tom,“ prezradila topkám Anita.

Zaujímalo nás aj to, či by prijala ponuku na erotické akty. „Zatiaľ som nad tým neuvažovala. Ale nikdy nehovor nikdy,“ odvetila Soul, ktorá si nakoniec spomenula, že jedna možnosť na vznik záberov predsa len bola. „Išlo o charitatívnu vec, kde som mala pózovať obnažená, ale na poslednú chvíľu som to odmietla. Musím však podotknúť, že ak by bolo niečo podobné a zmysluplné teraz, išla by som do toho,“ uzavrela sexi interpretka. Nechajme sa teda prekvapiť, či ju niekedy uvidíme iba v Evinom rúchu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu