Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Prestarnutá modelka Pamela Anderson: Nezachránia ju ani silikóny!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (10)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

NEW YORK – Nevie, kedy má dosť! Pamela Anderson (42) už nie je žiadna mladica, aj tak však vystúpila na mólo a odprezentovala minimalistický model Ritchieho Ritcha. Ani jej silikónové balóny nedokázali odpútať pozornosť od vrások a zničenej tváre. Pamela, na toto si už pristará!

Oblečená – neoblečená! Tak vyzerala herečka Pamela Anderson v kreácii módneho návrhára Ritchieho Ritcha. Dva tenké pruhy striebornej látky na zakrytie jej guľatých vnád nestačili ani zďaleka. Vykrúcala sa síce ostošesť, ale jej erotické čaro je už dávno minulosťou. Ani silný mejkap nezakryl jej časom poznačenú tvár. A hoci jej postava stále vyzerá slušne, ako celok hviezdička seriálu Baywatch veru nepôsobí veľmi príťažlivo. Asi si neuvedomuje, že už dávno nemá dvadsať a kreácie, ktoré na móle predvádza by sa oveľa viac hodili mladším ženám. Pamela pritom už tento mesiac zažila jedno nepríjemné prekvapenie. V Miami prišlo na párty, ktorej hlavnou atrakciou mala byť práve ona a návrhár Richie Rich, len dvadsať ľudí. Známej „prsani“ nezostalo nič iné, len celú udalosť s červenoou tvárou pretrpieť. Zdá sa totiž, že jej obrovské silikóny už ľudí prestávajú zaujímať...

S Richiem Richom spolupracuje odfarbená sexica už dlhšie – oslovuje ju totiž, že pri tvorbe svojich modelov nepoužíva pravú kožu či kožušinu. Na módnej prehliadke jeho značky A*MUSE Fashion Show sa v stredu objavili aj ďalšie hravé modely. Publikum upútala napríklad modelka, ktorá mala na sebe sukničku z banánov či mužské slipy s príveskami v oblasti prirodzenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu