Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Úprimná Pamela Anderson: Som len tupá blondínka!

Pamela Anderson Zobraziť galériu (11)
Pamela Anderson (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES – Je hlúpa a nehanbí sa za to! Ak si niekto myslí, že Pamela Anderson (42) svojim imidžom neveľmi inteligentnej blondínky trpí, je na omyle. Herečka totiž konečne na rovinu priznala, že je presne taká v skutočnosti. A vôbec jej to nevadí!

Na hlúposti si postavila kariéru! Pamela Anderson otvorene priznala to, čo už asi všetci okolo nej dlho vedia – že múdrosť nepatrí medzi jej silné stránky. Tvrdí, že jej je to jedno a vôbec jej nevadí byť prototypom hlúpej blondínky. Práve naopak, rada sa sama na sebe zasmeje a v mnohých situáciách jej pomôže aj ignorancia: „Keď sa ma novinári pri rozhovore pýtajú, či mi nevadí, že si zo mňa ľudia robia srandu, odpoviem im: ‘Neviem, robia si zo mňa srandu?’ Asi mi to ani nedochádza.“ Azda každá plavovláska si vie spomenúť aspoň na jeden vtip o blondínkach – Pamela však nie. „Nepoznám ani jeden. Taká som ja hlúpa“, smeje sa na sebe sexbomba 90. rokov.

Ktovie, ako to však naozaj je. Práve postava jednoduchej, ale obdarenej C.J. Parker v Pobrežnej hliadke ju totiž dostala tam, kde je. Nebolo by teda nič zvláštne, keby jej imidž používala aj v súkromí. Isté však je jedno – možno má prázdnu hlavu, ale vie ako sa v šoubiznise obracať!



Ktoré ženy sú krásne? Všetky! Presvedčte sa tu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu