Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Priehľadná je in - táto bohyňa krásy v nej vyvetrala poprsie!

Krásna Laetitia Casta odhalilaprsia v priehľadnej róbe Zobraziť galériu (4)
Krásna Laetitia Casta odhalilaprsia v priehľadnej róbe

PARÍŽ – Odvaha im nechýba! Hoci sa priehľadné outfity v čoraz hojnejšom počte objavujú nielen na svetových mólach, ale aj v spoločnosti známych tvárí, nie každá dáma dokáže svoju pýchu predviesť v plnej kráse. Výnimkou je však rozhodne modelka Laetitia Casta (31) – tá na svoj výstavný dekolt podprsenku vlastne ani nepotrebuje!

Spôsobila poriadny rozruch! Hoci francúzska krásavica zohrávala cez víkend len úlohu takpovediac ozdoby galavečera, nakoniec vyfúkla záujem médií aj hviezdam oveľa väčšieho kalibru. Laetitia sa totiž blysla na pódiu pri odovzdávaní sošiek Cézarov, ktoré je vo Francúzsku podobným sviatkom ako v Amerike udeľovanie Oscarov. Z jej rúk si cenu za Najlepší herecký výkon vo vedľajšej úlohe prevzal herec Niels Arestrup, ktorý v snímke Prorok stvárnil korzického šéfa gangu. Spomínaná dráma si celkovo odniesla až deväť ocenení, no počas sobotňajšej noci nebola zďaleka jedinou senzáciou. Tou sa stala tiež modelingová hviezda so zaujímavým účesom v čiernej róbe značky Yves Saint Laurent. Vďaka chýbajúcej bielizni jej vnady po celý čas lákali všetky mužské zraky!

Priehľadná je in -
Zobraziť galériu (4)

Odhalenými prsiami spočiatku šokovali len modelky na prehliadkach známych dizajnérov. Trend priehľadných vsadení  na oblečení si však už osvojilo viacero dám zo šoubiznisu. A aj keď väčšina z nich si svoju cudnosť chránila spodnou bielizňou, zdá sa, že fanúšikom ženského sexepílu svitá na ešte lepšie časy. Odvážnych dám, ochotných ukázať prsia, totiž pribúda!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu