Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Nahá Miss Universe: Krásna úplne bez retuše!

Jennifer Hawkins Zobraziť galériu (9)
Jennifer Hawkins

AUSTRÁLIA – Prirodzená a krásna! Tak vyzerá Miss Universe z roku 2004 Jennifer Hawkins (26). Pred fotografa sa postavila tak, ako ju príroda stvorila – a nedovolila, aby sa jej snímky akokoľvek upravovali. A výsledok naozaj stojí za to!

Zvodná od prírody! Miss Universe 2004 a modelka Jennifer Hawkins zjavne žiadnou neistotou týkajúcou sa svojho tela netrpí. Pri fotení titulnej stránky časopisu Marie Claire mala totiž podmienku – jej fotografie musia byť použité bez retuše. Vo svete šoubiznisu naozaj nezvyčajná požiadavka!

Mladá kráska svoj boj za prirodzenú krásu začala už dávnejšie. Angažuje sa v združení Butterfly Foundation, ktoré propaguje pozitívny prístup k telu. A hoci mnoho ľudí povie, že pre 26-ročnú modelku spodnej bielizne s bezchybnou postavou nie je nič ťažké nechať sa nafotiť bez dodatočných úprav, nie je to celkom tak. Veď koľko rovnako mladých a krásnych modeliek je na výslednej fotografii upravených od hlavy k päte?

Austrálska krásavica už dávno vie, ako správne zapôsobiť na opačné pohlavie. Šéf súťaže Miss Universe a magnát Donald Trump o nej nie nadarmo povedal: „Je to najkrajšia Miss Universe akú som videl za mnoho mnoho rokov.“ Pri pohľade na jej nahé telo a zvodnú tvár môžeme len sknštatovať, že sa zrejme nemýlil!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu