Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Holandská sexica: Veľké prsia vytasila v sado-maso štýle!

Sexi Lara dráždi prsiami Zobraziť galériu (6)
Sexi Lara dráždi prsiami

NEW YORK – Vrhla sa na drsnú erotiku! Jedna z najžiadanejších modeliek sveta, Lara Stone (26), odhalila svoje krivky tak, ako to u nej nebýva zvykom. Sporo odetá, ale aj úplne nahá vystavila na obdiv svoju najväčšiu pýchu – krásne a prirodzene veľké vnady. S pikantným podtónom!

Skromný outfit ako z erotického salónu, samodržiace pančuchy a podpätky, v akých sa striptérky ovíjajú okolo tyče! Takto sa nechala krásavica z Holandska zvečniť na fotografiách pre marcové číslo magazínu Interview. Za objektív sa tentoraz postavila dvojica fotografov v zložení Marcus Piggot a Mert Alas, ktorá modelku zachytila v jej doteraz najdrsnejších pózach. Zosvetlili jej obočie a okolo krku i celého tela jej omotali hrubý povraz. S kreáciou z kožených remeňov okolo pekne tvarovaného hrudníka však nezabudli ani na dráždivý detail – obnažený rozkrok!

Aj keď na výsledných záberoch Lara pôsobí ako sexuálna dračica, v priloženom rozhovore priznáva, že skutočnosť je celkom iná: „V reálnom živote som veľmi plachá, ale ľudia si myslia, že som ten typ nahnevanej, sexi... bohvie, čo si vlastne myslia! No určite nie som tou osobou, ktorú vidíte na obrázkoch.“  Do telefónu Marcovi Jacobsovi porozprávala všetko od zrodu svojej kariéry v modeligu, cez nedávne zásnuby až po svoje neresti. So smiechom v hlase na seba prezradila aj to, že hoci chôdza v trendy modeloch po svetových mólach ju dobre živí, vysoké podpätky na nohách zo srdca nenávidí.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu