Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Pokušiteľka Elizabeth Hurley: Ukázala prsia v priehľadnom sárí!

Elizabeth Hurley Zobraziť galériu (9)
Elizabeth Hurley (Zdroj: isifa)

LONDÝN – Stále sú prekrásne! Modelka Elizabeth Hurley (44) asi dobre vedela, čo robí, keď si na bál obliekla priehľadné sárí bez akejkoľvek spodnej bielizne. Ak chcela novinárom dokázať, že jej prsia sú stále rovnako dokonalé, podarilo sa jej to skvele!

Žiadnu oporu nepotrebujú! Málo žien blížiacich sa k päťdesiatke si môže dovoliť vyjsť na verejnosť bez podprsenky – a ešte k tomu v priehľadných šatách. Herečka a modelka Elizabeth Hurley je však zjavne výnimka, ktorá potvrdzuje pravidlo! Aj po jednom dieťati a v nie najmladšom veku má prsia na jednotku!

Hoci pod sárí patrí top nazývaný choli alebo ravika, na bývalej priateľke herca Hugha Granta by ste ho hľadali márne. Do spoločnosti sa totiž vybrala len v priesvitnom závoji. Na prvý pohľad síce zakrýval to, čo mal, stačil však obyčajný blesk z fotoaparátu, a Elizabethine šaty ihneď nabrali nový, erotickejší, rozmer. U ženy, ktorá nemá skúsenosti s fotografmi by sme mohli považovať celú vec za náhodu. Elizabeth však v štyridsiatich štyroch rokoch nie je vo svete šoubiznisu žiadny nováčik. Zrejme po čase opäť zatúžila po pozornosti médií a dobre vedela, že odhalené vnady jej ju prinesú.

Ktovie, či jej róbu na Love Ball schvaľoval manžel, indický textilný magnát Arun Nayar. Ten totiž určite veľmi dobre vie, ako sa sárí nosí - a ako nie. Nuž, Arun zrejme patrí k štedrým ľuďom a o intímny pohľad na svoju manželku sa rád podelí aj s inými mužmi!

Pokušiteľka Elizabeth Hurley: Ukázala
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)
 
Pokušiteľka Elizabeth Hurley: Ukázala
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: isifa)


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu