Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odviazaná Ištvancová na žúre SuperStar: Siahla Balogovej na prsia!

Paulína bez zábran chytá Nikoletu za prsia Zobraziť galériu (7)
Paulína bez zábran chytá Nikoletu za prsia

BRATISLAVA – Opäť bolo rušno! Posledná spoločná párty finalistov Česko Slovenskej SuperStar sa niesla v štýle odviazanej zábavy. Na žúre sa škandalózna finalistka Paulína Ištvancová (16) odviazala až tak, že siahla na prsia kolegyne Nikolety Balogovej!

Na pondelkovej afterpárty sa Paulína opäť postarala o rozruch. Paradoxne, v tomto prípade nemá prsty úmyselne. Na žúrke sa finalistky výborne zabávali. Tancovali a s úsmevom na tvári pózovali pred objektívom fotografa. Ten zachytil moment, keď Paulína siahla na poprsie finalistky Nikolety. Tej to vôbec neprekážalo.

Dievčatá však neboli jediné, ktoré si počas after párty vyhodili z kopýtka. Na parkete to poriadne rozbalili aj Ján Bendig s Monikou Bagárovou. Dokonca i Martin Chodúr sa nechal zlákať rytmami hudby.

Zatiaľ čo sa finalisti v luxusnom bratislavskom podniku zabávali, porota iba klábosila. Paľa Haberu sme mohli vidieť počas celého večera pri sukni partnerky Daniely Peštovej, Ondřeja Hejmu zasa v družnej debate s režisérom Petrom Nuňézom.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu