Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Pauhofová a Maštalír: Najsexi herci nášho šoubiznisu!

Tomáš Maštalír a Táňa Pauhofová Zobraziť galériu (6)
Tomáš Maštalír a Táňa Pauhofová

BRATISLAVA - Najobľúbenejšou slovenskou herečkou je Táňa Pauhofová, rovnaký titul získal jej partner Tomáš Maštalír. Vyplýva to z prieskumu spoločnosti GfK Slovakia, do ktorého sa v októbri 2009 zapojili mladí ľudia od 15 do 25 rokov.

Mladí ľudia mali spontánne napísať jedno meno zo ženských hereckých protagonistiek a jedno meno z mužských osobností, ktoré im ako prvé napadlo. Mohli pritom uviesť aj seriálové meno postavy, ak nepoznali skutočné meno umelca. Prvenstvo v atraktivite medzi slovenskými mladými divákmi a diváčkami získal hviezdny herecký pár Táňa Pauhofová a Tomáš Maštalír. Do rebríčka najsexi herečiek sa prebojovali aj Zuzana Fialová, Diana Mórová, Mirka Partlová, Zuzana Kanócz, Viki Ráková, Monika Hilmerová, Zdena Studenková, Petra Polnišová a Soňa Norisová. Po Tomášovi Maštalírovi s veľkým odstupom nasledujú Alexander Bárta, Ján Koleník, Marián Miezga, Jozef Vajda, Janko Kroner a Filip Tůma. Do prvej desiatky sa dostali aj Vladimír Kobielsky, Róbert Jakab a Juraj Mokrý.

V prieskume sa testovala aj atraktivita seriálových hercov a herečiek. Respondenti a respondentky si mali zo zoznamu 21 protagonistov a 21 protagonistiek vybrať trojicu najsexi tvárí. Na základe toho si vybrali Elenu Podzámsku, Nelu Pociskovú a Henrietu Mičkovicovú a spomedzi mužov Jána Dobríka, Lukáša Latináka a Petra Batthyányho. "V tejto časti prieskumu išlo o podporenú znalosť, kde k menu umelca bola pripojená aj fotografia. Je to hlavne preto, že mnohí diváci poznajú hercov len podľa tváre alebo podľa seriálových a nie skutočných mien. Do zoznamu ženských a mužských protagonistov sme sa snažili vybrať najosadzovanejšie tváre zo všetkých slovenských seriálov, ktoré v súčasnosti v našich televíziách bežia," uviedla Tatiana Harčarová, zodpovedná za sektor médií v spoločnosti GfK Slovakia.

Respondenti a respondentky mohli v prieskume vyjadriť aj sympatie k seriálovým hercom a herečkám. Zo spomínaného zoznamu si mali vybrať jedného herca alebo herečku, s kým by radi šli na drink. U mladých žien najviac bodoval Alexander Bárta, Tomáš Maštalír a Ján Koleník, z herečiek Petra Polnišová, Zuzana Kanócz a Táňa Pauhofová. Mladí muži by si najradšej vyšli von v spoločnosti Mirky Partlovej, Táne Pauhofovej a Moniky Hilmerovej, z mužov by uprednostnili humoristov ako Peter Batthyány, Lukáš Latinák a Peter Sklár.

Mladých ľudí láka svet seriálov nielen pre tváre ich obľúbencov a obľúbenkýň. Tri pätiny z opýtaných by si chceli zahrať vedľajšiu rolu v jednej časti niektorého zo slovenských seriálov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu