Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Krásna Miss Husárová: Tají nový vzťah?!

Veronika Husárová. Zobraziť galériu (10)
Veronika Husárová.

BRATISLAVA – Zrejme má novú lásku! Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová (21) by si totiž čoskoro chcela založiť rodinu. Znamená to, že má po nedávnom rozchode s dlhoročným priateľom Jurajom niekoho nového na muške?!

Vyhrala súťaž Miss a neskôr sa rozišla s priateľom. To je osud mnohých krásnych dievčat, ktorý neobišiel ani Veroniku Husárovú. V septembri topkám potvrdila rozchod s dlhoročným partnerom Jurajom Vágnerom.

Teraz je však tmavovláska opäť šťastná a dokonca plánuje aj deti! „Budem sa modelingu naplno venovať tak maximálne štyri roky, viac už asi nie. Potom by som rada už niečo iné, napríklad si založila rodinu,“ prezradila nám.

Veroniky sme sa preto spýtali, či má vážny vzťah. „Nejaký je určite, ale či vážny... Zatiaľ som sama,“ váhavo odpovedala. Vyzerá to teda tak, že jedna z našich najkrajších Sloveniek je minimálne zamilovaná. Dá sa to vyčítať aj z ďalšieho jej vyjadrenia. „Nejaký vzťah určite mám bližší s niekým, ale nechcem to riešiť momentálne,“ uzavrela túto tému. Snáď to Veronike vyjde a bude si môcť o pár rokov založiť rodinu, po ktorej túži.

 

Sledujte Topky TV: Veronika Husárová o súťaži Miss a novom vzťahu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu