Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Ďurianová na móle: Missku Husárovú zhyzdili, Marianna žiarila!

Veronika Husárová a Marianna Ďurianová. Zobraziť galériu (17)
Veronika Husárová a Marianna Ďurianová.

BRATISLAVA – Prečo im to urobili?! Na prehliadke kožuchov musela krásna Miss SR 2007 Veronika Husárová (21) spolu s ďalšími modelkami vyjsť na mólo s vizážou, v ktorej pripomínala smrtku. Naopak, moderátorka Marianna Ďurianová (32) a Miss World 2006 Taťána Kuchařová (21) predvádzali s lookom hviezd.

Rozdiel sa nedal prehliadnuť! Organizátori poslali modelky na mólo s ulízanými vlasmi stiahnutými do takzvaného chvosta. Navyše „vďaka“ bledému mejkapu a dymovému líčeniu pripomínali oživené mŕtvoly. Ani krásnu Veroniku Husárovú diváci s takouto vizážou hneď nespoznali.

Naproti tomu sa po móle prechádzali dve nápadne krásne blondínky s prirodzeným mejkapom a pekne upravenými vlasmi – Marianna Ďurianová a Taťána Kuchařová. Dokonca bola markizácka moderátorka stavaná do úlohy hviezdy tejto prehliadky, Miss World 2006 sa predviedla až ako druhá v poradí.

Samozrejme, rozdiel si všimli aj samotné modelky. Podľa našich informácií si v zákulisí na úpravu svojho zovňajšku aj trochu zanadávali. Rozhodnutie organizátorov o takomto líčení bolo aj pre ne nepochopiteľné. Určite by totiž krása známych tvárí nezanikla ani v konkurencii profesionálok.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu