Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Odvážna Miss 2007 Husárová: Takto sa ešte nikdy nepredviedla!

Veronika Husárová prvýkrát odhaľuje prsia. Zobraziť galériu (17)
Veronika Husárová prvýkrát odhaľuje prsia.

BRATISLAVA – Vábila v priesvitnom! Najkrajšia Slovenka roku 2007 Veronika Husárová (22) otvorila včerajšiu módnu šou istej prestížnej značky na svoje pomery naozaj netradične. V priestoroch predajne luxusných automobilov ukázala prsia.

Miss Slovensko roku 2007 vyšla na mólo vôbec po prvýkrát vo svojej kariére v modeli, ktorý toho viac odhaľoval než zahaľoval. Veronika Husárová vyšla pred hosťami na mólo v priesvitnom tope bez spodnej bielizne. Všetci prítomní tak mohli obdivovať jej ženské krivky.

„Ešte som nič také odvážne nepredvádzala. Bol to nápad stylistu, ktorý ma do toho navliekol. Keďže to však nebolo vulgárne, tak som s tým nemala nejaký problém,“ prezradila nám Veronika, ktorá sa po dlhšom čase predviedla na slovenskom móle. A hneď v dráždivom modeli. Ako sa zdá, niekoľko mesiacov modelingovej práce v Turecku či Taliansku jej dodalo odvahu.

Okrem nej sa na móle objavila aj strieborná SuperStar tretej série Dominika Mirgová. Tá sa ale na rozdiel od Veroniky Husárovej nepredviedla ako modelka. Na šou totiž zaspievala. No ako nám sama po prehliadke prezradila, modelkou byť chcela, ale fyzické predpoklady jej to nedovolili. „Ja som taký typ, že sa rada predvádzam. Takže by mi to nerobilo problém. No mám len 165 cm a na modelku som príliš nízka,“ zhodnotila reálne svoje modelingové možnosti sedemnásťročná Dominika, ktorá sa v súčasnosti venuje príprave nového singlu.

Čo sa ešte dialo na módnej šou? Kto všetko si ju nedal ujsť? Pozrite si našu GALÉRIU!

Viac o súčasných módnych trendoch čítajte TU!

Sledujte TOPKY TV: Veronika Husárová o predvádzaní odvážneho modelu.

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na módnej šou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu