Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Miss Slovensko 2007 Husárová: Bolestný rozchod... Po 6-tich rokoch!

Veronika Husárová Zobraziť galériu (6)
Veronika Husárová (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Definitívny koniec! Najkrajšia Slovenka roku 2007 Veronika Husárová (22) topkám potvrdila rozchod s partnerom Jurajom Vágnerom (23). Čo bolo dôvodom rozpadu ich niekoľkoročného vzťahu?

Topky.sk sa dozvedeli, že medzi tanečníčkou z Let´s Dance 2 Veronikou Husárovou a jej priateľom Jurajom Vágnerom to škrípalo už dlhšie. Vyvrcholením niekoľkomesačnej krízy bol rozchod. „Je pravda, že už netvoríme pár. Zostávame však kamarátmi. Nechcem to príliš rozoberať. Je to citlivá záležitosť,“ potvrdila naše informácie Miss Slovensko 2007. Správy o tom, že by za rozpadom stála tretia osoba, Husárová poprela.

Podľa nášho zdroja bolo dôvodom krachu vzťahu vzájomné odcudzenie. „On odišiel v júni študovať do USA. Ostáva tam až do decembra. Dohodli sa, že to ukončia,“ dozvedáme sa od človeka blízkeho dvojici.

Veronika a Juraj spolu chodili šesť rokov. Počas trvania ich vzťahu prešli niekoľkými partnerskými krízami. Tá najväčšia bola v roku 2007, kedy sa na zhruba jeden mesiac rozišli. Veronika vtedy odcestovala na súťaž krásy Miss World. Nakoniec sa rozhodli dať ešte jeden druhému šancu. Žiaľ, ani to im nevydržalo. Podľa našich informácií je tento rozchod ten posledný.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu